שלום למהממות!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה קטנה לי.....
    היום מתחילה ב"ה שבוע 32
    באיזה שבוע אתן ממלעצות לי להתחיל כביבות כעיקרון הכול כבר ממוין ואני מתכוונת לכבס את כול ה-0-3וה-3-6 את הבת שלי ילדתי בשבוע 37 ככה שאני לא יודעת אם יש לי הרבה זמן אז למנוסות שביננו מה אתן ממליצות מתי לכבס?
6 תגובות
עמוד 1
  • אין תגובות, מישיהי
  • קצת קשה להגיד מתי כדאי כי את יכולה ללדת משבוע 36 נגיד והלאה
    אז לדעתי בשבוע 35 את יכולה כבר
    נראה לי זה מה שאני עשיתי לפני הלידה השניה

• את יכולה כבר לכבס ולאחסן. אבל בעיקרון מ-35
  • שבוע 35 זאת המלצה טובה, כי אם תלדי לפני (חס וחלילה), בכל מקרה לא תצאי הביתה לפני שבוע 36.
    יעל, אמא של יונתן ואיתמר
  • אני מיינתי הכל הכל , קניתי אבקת כביסה ומרכך לפני של תינוקות וברגע שילדתי הכניסו הכל למכונה לשטיפה ומיד למייבש וזהו לא ראיתי מורך לכבד לפני .. עד שחזרתי מבית החולים כבר הכל היה מסודר חזרה בארון ! ומניסיון שילדתי את ענבר שלי בשבוע 37 עכשיו ילדתי ב39+6 אז איאםשר לדעת כלום !
    אביבית
  • אני מיינתי הכל הכל , קניתי אבקת כביסה ומרכך לפני של תינוקות וברגע שילדתי הכניסו הכל למכונה לשטיפה ומיד למייבש וזהו לא ראיתי מורך לכבד לפני .. עד שחזרתי מבית החולים כבר הכל היה מסודר חזרה בארון ! ומניסיון שילדתי את ענבר שלי בשבוע 37 עכשיו ילדתי ב39+6 אז איאםשר לדעת כלום !
    אביבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה