הריון בסיכון - מחר בדיקות נוספות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בבדיקה האחרונה לפני שבועיים הבייבי שלי הייתה קטנה ב 3 שבועות.
    מחר יש לי הפניה למיון יולדות למעכב נוסף לבדוק מה מצבה
    הרופאת נשים שלי אמרה שאני באחוזון 10 ואם זה לא יעלה זו כבר בעיה.
    היא לא רצתה לפרט בשביל לא להפחיד אותי לחינם
    קראתי ברשת ומסתבר שהתופעה נקראת IUGR (בהפניה הקודמת היה כתוב חשש)מצב די רציני
    הייתי בדאון איזה שבוע ואז החלטתי שאני אהיה אופטימית
    קיצר אני לא יודעת מה מצפה לי מחר
    אם היא לא גדלה מספיק יש סיכוי גדול לאישפוז לפי מה שהבנתי
    ויש מצבים שבכלל ממליצים על לידה מוקדמת
    מה, יכול להיות שמחר מחליטים ליילד מעכשיו לעכשיו???
    ומה יעשו לי במקרה של אשפוז? סתם לשכב במיטת בית חולים?
    אני אוכלת סרטים....

מה אתן חושבות?
5 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה, קודם כל תרגעי.... הכל יהיה בסדר.... כמה שאלות חשובות: א. היא עקבית באחוזון 10? אם כן, זה כנראה לה iugr אלא היא פשוט קטנה, יש גם אנשים קטנים.. ב. את ובעלך גם אנשים קטנים? אם כן, זו גנטיקה! כמו שאני חושבת שאצלנו נסחפו קצת עם ההיסטריה... ג. בחישוב של האחוזונים- לקחו בחשבון שזו בת? כי יש עקומות נפרדות..
    בכל אופן, מנסיוננו, העובר שלנו לא הגיע גם לאחוזון 10.. בד"כ גם לידה מוקדמת במצב כזה (כמו שעושים לי) זה לא בשלב שבו את נמצאת, אלא הרבה יותר מאוחר, סביבות שבוע 37.. עד אז- עוקבים שיש גדילה בכל המדדים, פעם בשבועיים הערכת משקל.. למה את עושה את זה במיון יולדות? נשמע לי סתם סרט מיותר, את לא יכולה לעשות את זה במרפאה? במכון א"ס?.. ועוד עצה קטנה- לד"ר גוגל יש נטיה להלחיץ.. חבל על האנרגיות שלך, עדיף שתשקיעי אותן בעצמך, וכנגזרת מכך גם בעוברית...
    יהיה בסדר! ואם יש לך עוד שאלות, בכיף!
  • אה, ועוד משהו חשוב! א"ס זה אחד הדברים הכי לא מדוייקים שיש!!! סתם להמחשה- לפני שבוע עשיתי א"ס, הערכת המשקל הייתה כמעט 2100, אתמול עשו לי פה במיון, יצא 1800... קשה לי להאמין שהתינוקי התכווץ... אז קחי בערבון מוגבל...
  • היא לא עקבית באחוזון 10.
    בשבוע 23 היא הייתה קטנה ב 5 ימים וזה לא הפריע לאף אחד. אחרי חודש הייתה קטנה בשלושה שבועות. ואז שלחו אותי למיון עם חשש ל IUGR. שם אמרו שזה לא 3 שבועות אלא שבועיים וחצי ושלחו אותי להמשך בדיקות במרפאות הריון בסיכון גבוה. קיבלתי הפניה מהרופאה שכתבה שם מפורשות עם סימני קריאה - תור עד שבוע 30, והסתומים האלו קבעו לי תור לעוד שבועיים - יענו שבוע 32....
    אז היא נתנה לי שוב הפניה למיון שיעשו לי שם את הבדיקות ושלא אצטרף סתם להמתין.

בכל אופן, אני עכשיו יוצאת לכיוון, נקווה לטוב ושהיא גודלת יפה
  • הי חמודה.. מה קורה? מה יצא מהבדיקות? תעדכני... באיזה בית חולים את?
  • אחרי יום ארוך של המתנה מרובה במיון יולדות וגם שנת אחר צהרים במקום ללכת ללימודים....
    קיצר הבייבי עכשיו באחוזון 22 ואני נשארת במעקב מרפאות הריון בסיכון גבוה על מנת לוודא שהיא נשארת באחוזון ולא יורדת
    היא בפיגור קליל של שבועיים ויומיים והאמת שאני די רגועה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה