רופא מומחה במרכז - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מחפשת רופא, עדפות לרופאה מומחית לפריון באזור מרכז. מישהו/י באמת עדין/ה ונעים/ה. כאלה שלא צריך לחלוב מהם מידע.
    תודה :-*
14 תגובות
עמוד 1
  • שמקבל דרך.מכבי
  • אני רואה שאין פה המלצות חמות מדי..
    הרופא שלי הוא מומחה פיריון במכבי, מבחינה מקצועית הוא אלוף אבל הוא לא מתאים לכל אחת.. ולא נראה לי שממש עונה לדרישות שלך מטה מבחינת עדינות ונעימות.. אבל - הוא רופא עם תוצאות ןאת צריכה להחליט מה את מעדיפה..
    הוא מקבל בגבעת שמואל, עובד סביב השעון (עד השעות הקטנות של הלילה..)
    דק' אריה ברקוביץ'

שיהיה לך בהצלחה!
  • חחח כן, אין כל כך תגובות :-\ אני אבדוק למרות שקבעתי לדר עופר.גילרט אבל.רק לינואר!!
    תודה :-*
  • התקשרתי למכבי עכשיו,
    היא אמרה שבקרוביץ.לא מומחה פריון, הגיוני?
    היית.צרחכה הפניה אליו? הוא עשה לך הזרעוצ נכון??
  • סורי שאין לי איך לעזור...

יש לי המלצות על רופאים מהדרום בכיףף
  • נשום מה הוא מקוטלג.כרופא שנים
    בכ"ז אני אבדוק היום אם יש תור קרוב יותר מינואר ואם כן אזמין :-)
    טל, איפה עשית את ההזרעות? באיזה עיר?
  • תיקון קל.. את ההזרעות עשיתי באסף הרופא, כי משם לקחתי את הזרע (מהבנק..), הרופא עשה לי את כל המעקבים אבל את ההזרעה עצמה עשו לי במיון נשים.
    לגבי השאיבות וההחזרות - הרופא עשה לי הכל באסותא בראשל"צ.
  • אחלה תודה :-)
    לא הייתי בטוחה אם זו את :-)
    אני אטלפן בצהרים ואבדוק, אני מקווה שזה לא שונה אם לא לוקחים מהבנק... לנרוצ שהגיוני שאין הבדל :-) תודה! אעדכן..
    יה אני אבדוק גם את ערן.. תודה :-*

עברתי היום.הזרעה שנייה, כפולה.
    האיכות של הזרע היום הייתה גרועה!!! :-\ (אבל.קיימנו יחסים אתמול אז אולי בגלל זה) אתמול היא הייתה קצת מתחת לנורמה.. אני מקווה שזה יצליח וגם לא אני אדרוש לעבור להפריות. חבל על הזמן :-\ גם ככה הזקיק הגדול היה לפני שהתחלתי עם ההורמונים החודש!!

יום מקסים!
  • היי חסרת סבלנות
    גם אני עברתי היום הזרעה ואתמול קיימנו יחסים והזרע של בעלי תקין
    והיא אמרה לנו שלפני השבחה לא לקיים יחסים כי זה פוגע באיכות ובכמות של הזרע
    גם אצלנו היום היא אמרה שהכמות והריכוזיות הייתה יותר קטנה ופחות מוצלח מחודש קודם בגלל היחסים שקיימנו אתמול
    הזרע עדיין היה טוב אבל זה פגע בו

מחר אני עושה עוד הזרעה

שיהיה בהצלחה
    מחזיקה אצבעות
  • היי חסרת סבלנות
    גם אני עברתי היום הזרעה ואתמול קיימנו יחסים והזרע של בעלי תקין
    והיא אמרה לנו שלפני השבחה לא לקיים יחסים כי זה פוגע באיכות ובכמות של הזרע
    גם אצלנו היום היא אמרה שהכמות והריכוזיות הייתה יותר קטנה ופחות מוצלח מחודש קודם בגלל היחסים שקיימנו אתמול
    הזרע עדיין היה טוב אבל זה פגע בו

מחר אני עושה עוד הזרעה

שיהיה בהצלחה
    מחזיקה אצבעות
  • אני יכולה להמליץ לך על ד"ר ערן הורוביץ שהוא מקבל במכבי בראשל"צ (שם אני מטופלת) איש ממש מקסים וסבלני ואני יודעת שיש לו מרפאה פרטית בגבעתיים.
    שיהיה לך בהצלחה!
  • טל, קבעתי תור לאריה בסוף חודש, אני מקווה שלא אצטרך אבל אם כן.. שיהיה :-)
  • שיהיה בהצלחה! הוא הרופא גם של SAL - יש לך כבר 2 הצלחות ממקור ראשון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה