היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות החודש הזרקתי פעם ראשונה הורמונים-פיוריגון 50 היום עשיתי מעקב זקיקים, היו שני זקיקים אחד בגודל 17 בצד ימין ואחד בגודל 15 בצד שמאל הרופא אמר לי להזריק היום את האוביטרל ומחר ומחרתיים הזרעה זה לא מוקדם מדי עם זקיק 17? זה מספיק גדול? ומה הסיכוי שגם הזקיק של ה15 יבייץ? ומשישי בערב להתחיל עם אוטרוגסטן שבועיים פעמיים ביום ושבועיים אחרי ההזרעה לעשות בדיקת דם
באיזה גודל אתן מזריקות את האוביטרל?
16 תגובות
עמוד 1
לי אמרו פעם להזריק כשהגודל היה 18 בעיקרון יש לך עוד יומיים עד להזרעה והבנתי שהביציות ממשיכות לגדול ב-2 בכל יום, אז זה יגיע אצלך ל- 21 לפחות.. בדר״כ רק ביצית אחת מבייצת במיוחד לנוכח העובדה שהן לא בגודל זהה.. אני מבינה מהשאלה שאת רוצה תאומים
בהצלחה מאמי
היי מאמי.. סאל צודקת. גם אם היום הם 17 ו 15 בעוד יומיים יכול להיות שהם כבר יהיו 18 ו 20. ו 20 זה גודל טוב.. 18 זה גם בסדר אבל גבולי. ואל תשכחי שיש גם את משתנה הזרע. כך שיכול להיות שהזרע יפרה את שתיהן לנרות שאחת קטנה יותר..... אין לדעת
אז המון הצלחה!! שתי הרבה מים!!!! ותנשמי נשימות עמוקות (: לי זה עוזר...
נשיקות וחיבוקים
ליטלילי
היי בנות אני גם קראתי שזה עוד ממשיך לגדול האמת שביום שני שעשיתי אולטרסאונד הזקיק של ה15 היה 10 והזקיק של ה17 היה 14 אז הם די גדלו האמת שאני מאוד אשמח אם יהיה תאומים, בלי קשר לזה יש לי סיכוי לתאומים, אני תאומה ויש לי במשפחה משני הצדדים תאומים
וזה אומר שאם הזקיקים גודלים עוד אז יש סיכוי ששני הזקיקים יבייצו ואז יש סיכוי לאומים
שאלונת לגבי האוטרוגסטן - אני צריכה פעמיים ביום, אז מתי כדאי וכמה שעות צריך הפרש ביניהן?
היי בנות אני גם קראתי שזה עוד ממשיך לגדול האמת שביום שני שעשיתי אולטרסאונד הזקיק של ה15 היה 10 והזקיק של ה17 היה 14 אז הם די גדלו האמת שאני מאוד אשמח אם יהיה תאומים, בלי קשר לזה יש לי סיכוי לתאומים, אני תאומה ויש לי במשפחה משני הצדדים תאומים
וזה אומר שאם הזקיקים גודלים עוד אז יש סיכוי ששני הזקיקים יבייצו ואז יש סיכוי לאומים
שאלונת לגבי האוטרוגסטן - אני צריכה פעמיים ביום, אז מתי כדאי וכמה שעות צריך הפרש ביניהן?
גם לי יש כל חודש את התמיכה של האוטרוגסטן.... 2 נרות בבוקר ו 2 נרות בערב.
תיקני הרבה תחתוניות
ליטלילי
היי ליטליל
מצחיקה :) יש לי בבית זה באמת עד כדי כך מרטיב ונוזל? האחות אמרה לי שזה כדור קטן
הכדור עצמו לא גדול... אבל זה 4 ביום... וזה לא נוזלי זה פשוט יוצר הרבה הפרשות..
ליטלילי
היי ליטלילי
אצלי זה רק פעמיים ביום בעקרון האחות אמרה לי לשים אחד לפני שינה ואחד בבוקר
היי ליטלילי
אצלי זה רק פעמיים ביום בעקרון האחות אמרה לי לשים אחד לפני שינה ואחד בבוקר
היי מאמי הגדלים בגודל מצויין בהצלחה!!
איה
היי איה
תודה היום עשיתי הזרעה ומחר שוב הזרעה ואז את האוטרוגסטן לשבועיים ובדיקה
בהצלחה!!! גם אני עברתי הזרעה היום :-) נקווה לבטא מהממת בעוד שבועיים!! לגבי הזקיקים זה. נראה בסדר:-)
בהצלחה בנות הלוואי ונשמע מכן בשורות טובות
איה
בהצלחה בננות... מחזיקה לכן אצבעות
מחכה לבשורות טובות מכן
ליטלילי
היי בנות
תודה מחזיקה אצבעות לנו ולכל הבנות שהחודש יהיה החודש שלנו ושיהיה מלא בבשורות טובות
היי בנות
תודה מחזיקה אצבעות לנו ולכל הבנות שהחודש יהיה החודש שלנו ושיהיה מלא בבשורות טובות