שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, יש לי שאלה הזויה!
    במידה ונמצא דופק לעובר בערך בשבוע 6 וחצי. אם הדופק פסק לאחר שבועיים האם צריכים להופיע תסמינים שיעידו על כך? (כאבי בטן, הפסקת תסמיני הריון כמו העדר בחילות ורגישות בחזה שנעלמה) או שיכול להיות מצב שלא ארגיש כלום ועד בדיקת שקיפות עורפית לא אדע.? אני כל הזמן חושבת על זה וטרודה.
12 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט יכול להית שלא תרגישי דבר.. מניסיון.
  • בשלב זה בד"כ יופיע לפחות דימום חזק וגושי ותחושת סחרחורת כמו עילפון.
    או מצב רק של דימום ללא כאבים.
    נשים שסובלות מבחילות הקאות וכו' בשליש הראשון (כמוני וכמו אחיותי והרבה שאני מכירה) כל התסמינים האלה מתחילים רק מאמצע שבוע שישי או אפילו שביעי. אצלי פעמיים ההקאות וכל התסמינים התחילו בשבוע 7. לפני כן לא הרגשתי כלום חוץ מעייפות שלא הייתי בטוחה אם זה מצב רגיל או מההריון.
    זה טבעי הפחדים שלך. גם לי זה היה בלתי נסבל לחכות לשקיפות. אם בכל זאת קשה לך האי וודאות תגשי לרופא, תבקשי אולטרא סאונד (תמציאי שהיה לך מעט דימום ואת רוצה להיות שקטה, למרות שדימום קל וחום יכול להיות בשליש הראשון)
  • אני מציעה לך לנסות להרגעה, לנשום ולחשוב חיובי! עד כמה שהבנתי את לא יודעת שמשהו לא תקין, את חוששת שמשהו לא תקין? את לא חייבת להרגיש כל הזמן רע בגלל שאת בהריון, גם אם היו תסמנים שנעלמו זה לא אומר שהעובר לא בסדר. אם את ממש חוששת לכי לרופא שיבדוק אותך.
  • אני מציעה לך לנסות להרגעה, לנשום ולחשוב חיובי! עד כמה שהבנתי את לא יודעת שמשהו לא תקין, את חוששת שמשהו לא תקין? את לא חייבת להרגיש כל הזמן רע בגלל שאת בהריון, גם אם היו תסמנים שנעלמו זה לא אומר שהעובר לא בסדר. אם את ממש חוששת לכי לרופא שיבדוק אותך.
  • לחשו חיובי זה הפתרון היחיד !
    בהחלט זאת תקופה לא מלחיצה שלא יודעים לקראת מה ... ומה קורה שם ....
    לא מחייב שהיו תופעות אביבית
  • תודה על התגובות.. בעצם אני לא יודעת שקרה משהו .. אני רק משתגעת ממחשבות כי כן נמצא דופק אבל אז היו לי כמה ימים קשים של סערת רגשות ובכי ולפתע נעלמו הבחילות, ונעלמו התכווצויות בבטן שהיו מופיעות כל יום (כמו כאב מחזור), החזה פחות רגיש.. אז אני לא יודעת מה לחשוב.. לכן שאלתי אם חס וחלילה מפסיק הדופק, הגוף שלי אמור לאותת לי על כך או שהוא ממשיך את ׳ההריון׳ רגיל עד שפשוט בדיקה של רופא תתן לי מענה..
  • זה שנעלמו לך כל התסמינים הלא נעימים זה לא דבר רע בהכרח...
    לא כל הריון מלווה בבחילות וכאבי חזה והתכווצויות רחם.
    כשיגיע הזמן תלכי לבדיקה ותראי שהכל תקין.
    ואם את ממש חוששת תלכי לרופא שלך שיעשה בדיקה נוספת
  • אם נעלמו לך התסמינים - זה יותר ממבורך. זכית!

אין קשר בין חלילה משהו שלא תקין לבין היעלמות התסמינים... את עדיין בשבוע צעיר, ואם חלילה היה קורה משהו, היה לך כבר דימום והפלה..

ככה שכל עוד אין לך דימום - הכל תקין ובסדר
  • צוצית ממש תודה, זה בדיוק מה שהייתי צריכה לשמוע כדי להתעודד!
    מה דעתכן אולטרסונד ואגינלי שלישי בשליש הראשון להריון יהיה מסוכן?
  • מצטרפת למה שכתבו כבר, התסמינים אינם אומרים כלום! ואין צורך לחשוש אם לא ידוע שקרה משהו.
  • מומלץ שלא לעשות האמת...

למה את צריכה וגינלי שוב?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה