היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש מלא סוגי חמין הייתי רוצה לדעת איזה רעיונות יש לכל אחת:)
3 תגובות
עמוד 1
מומלץ... מטגנת בצל עד שניה שקוף מוסיפה שעועית(שלפני זה היתה איזה חצי שעה במים חמים בקערה)מערבבת כל הזמן את השעועית והבצל(20 דק') מוסיפה תפו"א,מוסיפה בשר(שהרתחתי לפני במים חמים שיצא הלכלוך) מים עד לגובה חצי סיר בערך, תבלינים-פפריקה ,רסק עגבניות קופסא קטנה,פלפל שחור,קצת כמון,מרק עוף, בישול שעה,ומכניסה לפלטה לילה שלם.. בתיאבון!!
אני מכינה חמין צמחוני. מטגנת בצל גדול קצוץ עד שנהיה שקוף. שמה תבלינים עם מעט מים: כף פפריקה, כף כמון, חצי כפית חוואיז' מרק, רבע כפית קינמון, מעט ג'ינג'ר, 2 כפות גדושות רסק עגבניות, כף גדושה סילאן, כפית גדושה מלח גס, פלפל. מערבבת מכניסה לסיר תפו"א שלמים בינוניים מקולפים,חומוס והסוד.. 1 חבוש חתוך לחתיכות גדולות.וגם-לא חובה-קציצות שאני מכינה (מסולת,שמיר,כוסברה, בצל,ביצה, מעט שמן, קצת מים עד שנהיה עיסה ותבלינים), עדיין לא מוסיפה הרבה מים שהכל יהיה ככה מרוכז עם התבלינים מערבבת הכל עם מעט מים ונותנת לזה להתבשל 2דקות עם כל התיבול ואז מוסיפה מים עד שיכסו הכל, מכניסה בעדינות ביצים וכשרותח מנמיכה את הלהבה, מבשלת איזה שעה ואח"כ מעבירה את הסיר כשהוא מכוסה לפלטה של שבת.. ומניחה עליו מגבת מטבח שימשיך לרתוח ולהתבשל. למחרת המים התאדו והחמין שחום ויפה!!
טיפ: לכל חמין מכל סוג שהוא, הוסיפי רבע כפית חוייג' לקפה (רוכשים בחנות תבלינים), הארומה שהחמין מקבל פשוט משגעת.