שאלה עקב חוסר הבנה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    כאשר הגעתי לת.ל המשוער שלי,שבוע 40 והעוברית עוד לא החליטה לצאת.
    מה עליי לעשות? לפנות למיון יולדות? לרופאת נשים הפרטית שלי? או רק למעקב במרכז בריאות האישה..?
    פעם אחרונה לפני כחודש הייתי אצלי הרופאת נשים למעקב והארכת משקל(יש לציין שהרופאה היא פרטית וכל מפגש איתה כרוך בתשלום של 800 ש"ח ) לכן לא הכי נוח לי לשלם לה שוב עבור בדיקונת אך לא נאמר לי מה קורה בפועל שמגיעים לדד ליין
    אשמח לעזרכתן
5 תגובות
עמוד 1
  • בדיקות מוניטור כל יומיים למה את הולכת לרופאה פרטית לכי למרפאה שלך יעשו לך את זה בחינם..

• בשבוע 40 עצמו, לא עושים כלום, אבל החל מהשבוע ה41 יש לעקוב כל יומיים כחצי שעה במוניטור.
    תלכי לרופא של הקופה והוא יתן לך הפניה לפוסט דייט.
  • המרכז לבריאות האישה הוא בהחלט כתובת מצוינת.
    אם הם רואים לנכון הם ישלחו אותך למיון יולדות.

בהצלחה!

• אני משבוע 40 הגעתי למיון יולדות פעם בשבוע למעקב הריון עודף
    בהצלחה!!!

• תודה רבה לעונות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה