הריון או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתחיל מהתחלה : אני בת 30 לפני שנים אובחנתי כבעלת שחלות פוליציסטיות. קיבלתי בעבר 2 מחזורים של טיפול באיקקלומין - היה ביוץ לא היה הריון - לאחר מכן הפסקתי את הטיפול בגלל ניתוח וגיליתי שאני בהריון ספונטני בשבוע 7. לצערי הייתה הפלה נדחית כאשר בבדיקה בשבוע 12 להריון התגלה כי עובר הפסיק להתפתח בשבוע 8.
    ההפלה עצמה היתה לפני כשלושה חודשים.
    מאז קיבלתי פעמיים מחזור - האחרון ב 5.9 , שני המחזורים היו סדירים מאוד 30 יום כל אחד. הייתי צריכה לקבל מחזור ב 5.10 פחות או יותר. הוסת לא הופיע - אבל הופיעו סימנים של הריון - כמו בחילות, השתנה מרובה - משהו שכלל לא מופיע לי לפני הווסת.
    בין 6-12 להחודש כל יום עשיתי בדיקת שתן מחברות שונות בכל מיני שעות של יום וכולן היו חיוביות - פס חזק ופס חלש. עשיתי 2 בדיקות דם - אחת ב 8.10 והשניה ב 10.10 ושתיהן שליליות...
    ביום ראשון זה הייתי באולטרסאונד - הרופא לא ראה שום הריון - ראה כי שחלות מלאות בציסטות (שחלות פוליציסטיות) ואמר כי ראה משהו שנראה כמו ביוץ. טען כי יתכן שהבדיקות הביתיות שעשיתי או שהיו לא תקינות או שעשיתי אותם בצורה לא תקינה וכי אני לא בהריון.
    אני עדיין מרגישה כאילו אני בהריון - הרגשה שונה לגמרי ממה שיש לי לפני וסת.
    האם זה יתכן עדיין שאני בהריון צעיר ופשוט לא ראו אצלי כי הביוץ התרחש מאוחר ממה שחשבתי?
    מבחינה פיזית הכל תקין , אז פשוט להמתין לוסת שתופיע לבד?

תודה על התשובה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם בדיקות הדם הן שליליות, אז סביר להניח כי את לא בהריון
    מציע לחכות בלי שום בדיקה למשך שבוע ואז לבדוק שוב

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה