4 ימים של סיוט.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, מעדכנת גם אתכן
20 תגובות
עמוד 1
  • צוצי שלי תרגישי טובבבב יפה שלי
    תנוחי ואל תעשי שום מאמץ שיכול לעשות לך רע...
    מחזיקה לך אצבעות שתלדי כמה שיותר מאוחר
  • אואה.... איזה סרט
    תרגישי טוב,
  • אוי צוצית, איזה בלגן...
    טוב שהלכת עם האינטואיציה שלך... אני גם בעד להקשיב לרופאים, אבל... יש מצבים שלגיטימי לא להסכים ולבדוק שוב את האפשרויות.
    תנוחי, תשמרי על עצמך, ואנחנו כאן נחזיק לך מלא מלא אצבעות
  • אוייש מאמי קבלי חיבוקים חמים בהחלט לא קל ומלחיץ לפעמים באמת צריך להיות.קשובה לאינטואיציות.שלך הכי קל להם זה ליילד מה איכפת להם נבלותתתת
    הסבירו לך איך קורה דבר כזה של קרע בשק וממה זה נובע?
    תרגישי טוב מאמו'ש תנוחי המוןןן ומאחלת לך ללדת בעיתו ובזמנו אוףףףףף לא קל בכלל עד שאנחנו רואות את הבייבי שבע מהדורי גהנום
  • כל הכבוד לך על כך שעמדת על שלך. מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום
  • וואי וואי

• וואוו נילוש׳ תשמרי על עוברוני טוב טוב בפנים לפחות עוד שבועיים , כמה שרצית כבר ללדת עכשיו שימתין ויחכה לזמנו ..... מחזיקה אביבית

• יופי שזה מסתדר
  • האמת ורד, שאחרי הזירוז בלידה הראשונה יש לי טראומה מזה.. הפיטוצין שנתנו לי הרג אותי אז, ובגלל זה אני אעדיף שהכל יתפתח טבעי.
    אם העובר יחליט שהוא רוצה לצאת עכשיו כי הוא באמת מוכן ולא באיזה סוג של מצוקה - אני אקבל את זה בלב שלם, בתנאי שזה יקרה בטבעיות (פקיעת המים, צירים וכו').

כל עוד יש אפשרות להשאיר אותו בחממה שלו - שישאר שם
  • ואי נילי איזה מלחיץ!!
    ברוך ה׳ שהכול בסדר..
    איך קורה קרע בשק?
    תשמרי על עצמך
    תנוחי בבית - כל הכבוד שהקשבת לאינטואיציות שלך ..

חייבת לשאול אותך שאלה
    אני גם מסתובבת לפעמים בתחושה של רטיבות
    איך מבדילים בין רטיבות לבין הפרשות?
    זה מרגיש אותו הדבר..?!
    ז״א יכול להיות שמדובר על דליפה של מי שפיר ואני חושבת שאלו הפרשות..?
  • ברור צוצי שאם הוא יחליט לצאת באופן טבעי אז welcom.
    לפעמים הרופאים סתם נותנים זירוז לכאלה שעברו את התאריך המשוער בקצת.אחותי הגדולה תמיד בלידות משכה שבוע שבועיים אחרי המשוער ותמיד רצו לתת לה זירוז וסירבה וב"ה תמיד היתה ירידת מים ולידות טבעיות (גם בלי אפידורל מבחירה).
    (אני לא מדברת על מצבים שמסכנים את האם או העובר )
    את כבר אוטוטו בתשיעי. כל הכבוד לך שקשבת לאינטואיציה ועמדת על כך. תנוחי ואל תתאמצי, תשתי הרבה ובע"ה הכל יסתדר.
  • צוציתוש !!!!!
    כבר כתבתי לך הכל בפייס, את מצווה לנוח !!!!!
    רק פיפי ולמיטה
    עוד 3 שבועות תוכלי לחזור לבית החולים וללדת !!!!
    ב ר ו ר לך עוברוני?????
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• וואי מותק, לא נעים בכלל. אבל ברוך ה' שהתברר כלא מסוכן. ברור שככל שהבייבי בפנים יותר טוב. מחזיקה לך אצבעות ללדת בזמן. המון חיבוקים
  • אוראלי - לתחושה של טפטוף של מי שפיר זה לא כמו בהפרשות.. זה בלי צבע ובלי ריק וזה לא מפסיק לטפטף.. אם יש לך חשד כלשהו עדיף שתיבדקי
  • מקווה שהכל יסתדר ....
    תרגישי טוב ותשמרי על עצמך
  • צוצית
    תרגישי טוב שמרי על עצמך בלי מאמץ מיותר
    רק לנוח !!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • ואייי צוציית איזה הזוי זה פתאום בא לך בבום אני שמחה שזה לא משהו מסוכן ושבעזרת ה' תגיעי לשבוע הרצוי שיהיה לך בהצלחה מחזיקה לך מלאאא אצבעותתת דרך אגב איזה עגלה קנית בסוף

• אוי תרגישי טוב!!
    תנוחי כמה שאת יכולה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה