צירים מוקדמים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר,
    שבוע 28+3
    בחודש האחרון אני מרגישה הרבה התכווצויות בבטן ובמקביל כאבים חזקים מאוד בעצם הזנב.
    אתמול, בבדיקה השגרתית אצל הרופא ציינתי זאת ונשלחתי למוניטור שהראה פעילות רחמית וצירים ועל כן שלחו אותי למיון.
    במוניטור נצפו שוב צירים (לא מעט)- חשוב ציין שאני לא הרגשתי כלום, כשאני מדברת על התכווצויות ( על מה שהתלוננתי לרופא) מדובר בכיווץ חזק שאני מרגישה וממש מתקשה לישר את הגב בגללו.
    נתנו לי נוזלים והפעילות נרגעה (עדיין היו קצת צירים אבל ממש מעט).
    בבדיקת הרופא נכתב: nst- קו בסיס תקין, ואריבלי, פעילות רחמית לא סדירה.
    Bpp 8/8 מצג רוחב, כמות מים תקינה תנועות אקטיביות.
    צוואר רחם ארוך וסגור 38 ממ
    רציתי לשאול ( הרופאה שלי בחופש..)
    1. מהו המעקב הנדרש לדעתך? אם בכלל צריך..
    2. האם יש חשש ללידה מוקדמת?
    3. הבנתי שיש קשר בין המשקל בתחילת ההריון ללידה מוקדמת? אני שקלתי 46-7 אני באופן כללי די קטנה.
    4. האם מותר לי לעשות ספורט מותאם להריון ( הליכות של 30 דקות ושיעורי עיצוב להריון)

תודה רבה וסליחה על האורך!!!!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. להבדק ולעשות מוניטר אם ההתכווצויות חוזרות על עצמן
    2. נמוך
    3. נכון
    4. כן, בתנאי שאין צירים

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה