מחזור פעמיים בחודש- יש ביוץ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    שאלה החודש קיבלתי מחזור פעמיים בחודש .
    פעם אחת שהייתי עם גלולות ופעם שנייה שקיבלתי עדיין הייתי עם גלולות ואז החלטתי להפסחק אותם.
    השאלה שלי הם יכול להיות ביוץ פעמיים בחודש ?
    איך אני צריכה לעשות את החישוב של הביוץ כאשר המחזור מגיע פעמיים בחודש?
    יש לי 2 בנים בבית ומאוד בא לי בת.
    הבנתי שצריך לקיים יחסים אחרי 12 יום ( מי ששומרת טהרה).
    קיימיתי יחסים אחרי 13 יום מה אתן אומרות בן או בת .

אשמח לשמוע תגובות
5 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל ביוץ יש רק אחד בחודש כמו שיש רק מחזור אחד בחודש, כל השאר זה הפרשות שיכולות להיות עקב שינויים הורמונליים, במיוחד עם נטלת גלולות והפסקת.
    דבר שני אני אישית לא מאמינה בקביעת מין העובר לפי ביוץ שזה גם קשה מאוד לקבוע.
    פרט לזה אני מבינה אותך גם לי יש בן אחד בבית ומאוד רציתי בת, אותי גם לימדו כל מיני שיטות אבל זה לא עבד והתבשרתי בסריקה שזה בן. מודע שהתאכזבתי וממש הייתי בדיכאון שבוע, אבל מה שבא ברוך הבא העיקר שהיה בריא. לפחות אני לא צריכה לקנות כלום -במשפחה אצלינו משני הצדדים רק בנים.
  • היי,
    קודם כל תודה על התשובה.
    המחזור השני שקיבלתי היה ממש מחזור במשך 5 ימים.אז לפי דעתי זה אכן מחזור .
    כרגע אני לא יודעת אם אני בהריון בגלל שבמידה וזה אכן מחזור אז היה ביוץ ואם היה ביוץ וקיימתי יחסים אז יש הריון.
    אוף הזמן לא עובר.
  • א, אין קשר בין מחזור לביוץ! יש מחזורים ביוציים ויש שאינם ביוציים.

ב, הענין של בן או בת לא קשור ליום 12 או 13 !
    אצל כל אשה הביוץ ביום שונה, והוא בדר"כ 14 יום לפני המחזור הבא

זאת אומרת שאשה שיש לה מחזור כל 30 יום, יום הביוץ יהיה 17 יום מתחילת המחזור. ואילו אשה שיש לה מחזור כל 28 יום, יום הביוץ יהיה לאחר 15 יום.

בזרע של הגבר יש זרעונים זכריים ויש נקביים, הנקבות חזקות ושורדות, והזכרים מתים מהר.

אם רוצים זכר, יש לקיים יחסים בזמן הביוץ עצמו, ושתהיה חדירה עמוקה, כך שהזרע יפלט ממש צמוד לצוואר הרחם, אבל לנקבה עדיף לקיים יחסים ביום שלפני הביוץ, ואז עד יום הביוץ הם כבר ימותו , ושיפלט כמה שיותר בפתח הנרתיק, ואז הזכרים ימותו בגלל החומציות של הנרתיק.

בהצלחה.
  • היי בנות,
    מצטרפת לשאלה...
    לפני שבועיים קיבלתי מחזור, לאחר מכן דיממתי במשך 12 יום החלטתי להפסיק את הגלולות כי הבנתי שהדימום ממשיך בגללם.
    היום הייתי אמורה להיות בביוץ, אבל קיבלתי שלשלום שוב מחזור/דימום (לא יודעת אם זה מחזור, נראה לי תוצאה מהפסקת הגלולות באמצע)
    אז יכול להיות שהיום אני באמת בביוץ?
    למרות הדימום?
  • אני גם מצטרפת לשאלה .
    לא קיבלתי מחזור 3 חודשים , עשיתי בדיקת הריון יצא שלילי. לאחר מכן לקחתי דופסטון כדורים לקבלת מחזור. ק?(3.10) קיבלתי , הפסיק ופתאום לאחר שבוע (16.10) עוד פעם מחזור , הגיוני ???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה