שאלה לבנות שילדו בלניאדו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    יש נושא שמטריד אותי בלניאדו, בלי לפגוע באף אחת בבקשה.....
    אני יודעת שבי"ח זה מתנהל בסוג של אווירה דתית מחייבת. שמעתי שאסור לדבר בטלפון בשבת למשל...
    בתור חילונית, זה די מטריד אותי... אולי אהיה זקוקה לתמיכה נפשית טלפונית ממשפחה/חברות דווקא בשבת? ומה לגבי מבקרים - האם בעלי יוכל להיות איתי בלידה ואחריה כל הזמן, או שגם כאן יש כללים?
    לא הייתי רוצה שיגבילו אותי מבחינת מותר/אסור בהשוואה לבתי חולים אחרים, לכן שוקלת מקום אחר בבוא היום, למרות שלניאדו הכי קרוב לבית שלי.
    אשמח לשמוע מכן איזה עוד מגבלות קיימות וכמה מקפידים עליהן.

בתודה מראש, ושוב... מכבדת כל אחד ואחת על כל אמונותיו. השאלות מתייחסות לחיי הפרטיים והחילוניים בלבד
4 תגובות
עמוד 1
  • אני ילדתי בליניאדו, מתכוונת בע"ה גם הפעם. אני לא דתיה ואפילו לא שומרת מצוות. וכן גם אני פחדתי משבת בליניאדו ואני ילדתי ביום חמישי בלילה כך שביליתי שם שישי שבת. אז ככה -אף אחד לא הולך אחרייך ושומר שחס וחלילה לא תעברי על קדושת השבת אבל מבקשים מתוך נימוס לשים את הטלפון על שקט -רוטט כידי לא להפריע לשומרות שבת, אם את נמצאת בחדר עם בחורה לא דתיה או כזאת שלא מפריע לה השימוש שלך בטלפון בשבת אז אין שום בעיה.
    בינינו כשאת לא לבד בחדר אז גם ככה את לא ממש לנהל שיחות נפש עם כל העולם, לפחות כך אני.
  • הי לימור,
    ומה לגבי נוכחות של הבעל? בלידה ואחריה?
    הרגשת שהם מכוונים ללידה טבעית, או שיש אפידורל זמין בשפע?
  • בקשר לבעל או כל מלווה אחר-למיון נכנסת רק היולדת כי הוא מאוד קטן לחדר הלידה את יכולה להכניס כמה מלווים שבא לך למיטב זיכרוני. ברגע שמכניסים אותך לחדר לידה תבקשי שיכניסו את המלווים שלך ואז יקראו להם להיכנס לחדר הלידה שלך. שעות ביקור מאוד כבדניות וזה טוב אין רעש ומהומה במסדרונות, לבעל מותר להיות נוכח גם לא בשעות הביקור כלומר יכול להיות איתך מהבוקר ועד הלילה עד כמה שאני זוכרת עד 10. אולי אם יש לך חדר פרטי או את לבד בחדר כי התמזל מזלך מותר גם להישאר לישון אבל אני חושבת שכידי לבדוק את זה לפני מול בית החולים.
    בקשר לאפידורל -אני לא זכיתי כי הלידה שלי הייתה מהירה אבל יש מרדים שמשויך לחדרי לידה ועוד מרדים של בית חולים כללי כלומר זה 1.5 מרדימים זמינים. בית החולים מתחשב ברצון היולדת, כל עוד זה אפשרי מבחינת הלידה, מעודדים לידה טבעית אך אף אחד לא ינסה לשכנעה אותך לסבול.
    נ.ב. למרות הרושם שזה בית חולים דתי את לא תרגישי בזה בכלל, זה לא שכולם שם דתיות חרדיות או דתיות בכלל, אני מציעה לך לבקר בבית החולים ולהתרשם בעצמך -אין כמו מראה עיניים, ולדבר עם הצוות לשאול את כל השאלות שמטרידות אותך הלידה שלי הייתה לפני 4 שנים ודברים משתנים, אני מתכוונת לבקר שם בעצמי לני הלידה כידי שלא היו הפתעות.
  • תודה על התשובה המפורטת, יקירתי!
    אני בהחלטת מתכוונת לבקר שם לפני, כי אני יכולה לתכנן מה שבא לי, אבל אם הלידה תתפתח במהירות או יהיה משהו דחוף חלילה, זה עדיין בית חולים הכי קרוב לבית שלי.

~~ענת~~
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה