-
קרה לי משהו דומה עם הגדול שלי כשהוא היה בן שבועיים.. לא נרגעתי מזה המון המון זמן.
גם אני שמתי לו ישר תהילים מתחת לכרית..
-
אגב, מישהו נפטר לאחרונה במשפחה אצלכם?
-
דוד של אמא שלי נפטר אתמול באנגליה,
וסבתי לפני חצי שנה.
למה זה קשור?
[center/]
[/center]
-
אז אני אספר לך משהו..
באותו היום שזה קרה לי, לקחו את סבא שלי ז"ל, במצב קשה לביה"ח.
אני זוכרת שנתתי לעמית לאכול את הארוחה האחרונה שלו, ושמתי אותו לישון... אחרי כמה דקות ניגשתי אליו לראות שהוא ישן, ופתאום עמית פתח עיניים, דפק צרחה של החיים וחזר לישון. דקה אחרי שהוא עשה את זה, אמא שלי התקשרה להודיע לי שסבא שלי נפטר ממש לפני כמה דקות.
כאילו הנשמה שלו עברה דרך הילד... כמעט התעלפתי מההלם.
-
צוצית !!! עשית לי צמרמורת !!!
אני מאוד מאמינה בדברים כאלה ,והרבה פעמים אני ממש מרגישה שעומד לקרות משהו ,לא מעט פעמים אני אומרת לעצמי אני ארשום את המחשבה שהייתה לי כדי להוכיח לעצמי שלא חלמתי שידעתי שזה יקרה .
-
הרגת אותי מפחד
אני לבד עם הקטנים בבית כולי משקשקת
מפחיד.
נכנסתי במיוחד לומר לך מזל טוב
נכון באיחור
לא יצא לי אפילו
אז המון מזל טוב להולדת הנסיך ושם מהמם
התרגשתי לקרוא
-
תודה שירה
[/center]
-
צוצית הרגת אותייי איזה מפחיד
-
אולי תבדקי מזוזות בבית?
-
המזוזות חדשות דנדשות!
נכנסתי לבית בתחילת שנה וקניתי את כל הקלפים חדשים!
[center/]
[/center]
-
כשיש בחלל חדר אנרגיה מאוד חזקה של קרוב משפחה שנפטר (נקרה לאנרגיה הזאת "נשמה" או "רוח" וכ"ד....),
יכול להתרחש קצר חשמלי או פיצוץ של נורות, כי גם חשמל זה סוג של אנרגיה.
שתי אנרגיות מאוד חזקות שמתנגשות אחת בשניה.
קראתי על זה מאמר באחד המגזינים שעסק האנרגיית חשמל דווקא,
אני לא חובבת מאמרים על חשמל או כל נושא אחר שלא קשור לחנוך ילדים, אופנה, איפור ושות'
-
בנות די להלחיץ! יש פה נשים בהריון
-
בנות די להלחיץ! יש פה נשים בהריון
-
לי קרה עם הבת שלי כשהייתה בת חודש וחצי בערך.. היא בכתה בלילה במיטה רצתה לאכול אז קמתי הלכתי להכין לה בקבוק (לא הנקתי) ואז פטעום נהיה שקט כמובן רצתי אליה לראות שהיא בסדר ומה אני רואה? לא יודעת איך ומי נתן לה מוצץ....המוצץ היה בכלל בצד אחר של המיטה שבגיל חודש וחצי בטוח היא עדיין לא יכלה להיסתובב ולכחת אותו לבדה..מה גם שהיה קר מאוד פטעום בחדר ... היו עוד כמה דברים קטנים שקרו אבל זה הכי נתפס לי בראש כי נבהלתי רציני..
-
וואו מלחיץ ומפחיד.... אביבית