חדשה-ישנה בפורום... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• מי שמכירה אותי מהפורום (בשם משתמש אחר) בבקשה לא לציין את שמי כאן, תודה. אני לא רוצה שכל חיפוש שיריצו עלי בגוגל ידעו מה אני עוברת.

אני לא מאמינה שאני שוב כאן... 3.5 שנים אחרי שנרשמתי לפורום.
    הגעתי לכאן כשניסינו להיכנס להריון בפעם הראשונה, ולמרות שהצלחנו בניסיון השלישי, נלחצתי והגעתי לכאן לשפוך את ליבי. כעבור חודש נקלטתי ולאט לאט עברתי לפורום תמיכה.

עכשיו אנחנו בניסיונות להרות בפעם השנייה, ולא קל לי. הפסקתי גלולות בפברואר ועד עכשיו לא עלה בידינו להיכנס להריון. אחרי 4 חודשים ניגשתי לרופא נשים ועשיתי בדיקות. הסתבר שאני קצת פוליציסטית. שחלה שמאל על הפנים, שחלה ימין פוליציטית אבל מבייצת.
    לאחר חודשיים של מעקב זקיקים (סה"כ 6 חודשים מאז שהתחלנו לנסות) התחלתי לקבל איקקלומין. החודש יהיה החודש השלישי שבו אני אקח איקקלומין, והפעם קיבלתי גם פרוגינובה (לעיבוי רירית הרחם).
    בחודש האחרון קיבלתי גם אוביטרל וחשבתי: "זהו! החודש הוא החודש!", אבל עשיתי בדיקה שיצאה שלילית, ואתמול קיבלתי מחזור.

קשה לי להתאכזב כל פעם מחדש. אני סטודנטית ואם אני לא אצליח החודש זה ממש מסבך לי את החיים. קבענו בדיקת זרע לשבוע הבא. מקווה שהיא תצא תקינה.
    אני לא יודעת כבר מה לחשוב. אני עושה הכל נכון. מה עוד נשאר?
    איך זה שבהריון הראשון הכל זרם ועכשיו פתאום תרופות, זריקות, מעקבים?

מלא בנות בכיתה שלי בהריון, בערך בשלב שאני הייתי אם היינו מצליחים על ההתחלה. זה לא עוזר, לראות את הבטן "שלי" על מישהי אחרת.

מי שולחת לי מחשבות חיוביות וקצת אבקת הריון?

2 תגובות
עמוד 1
  • היי
    לא חושבת שמישהי יכולה לזהות אותך לפי מה שרשמת
    בנוסף יש בפורום בנות שלא הצליחו חצי שנה, שנה, שנה וחצי ושהצליחו בסוף.
    אז אין לך ממה להלחץ לא מהפעם הראשונה שלקח לך שלושה חודשים ולא מעכשיו שזה יחסית עדיין מעט.
    לפעמים גם יש בעיית זרע הזרע משתנה כל הזמן ויכול להשתנות לרעה. תעשו את הבדיקה לבעל
    תצטרכו לעשות 2 בדיקות את השניה שלושה חודשים אחרי כדי לדעת אם זה נחשב בעיית זרע.
    גם כשהזרע טוב וכשהאישה אצלה הכל טוב, לא כל ניסיון מצליח. לפעמים לוקח כמה חודשים.
    תעשו בדיקות ואם לא אז יש טיפולים שעוזרים.
    אין סיבה שלא תצליחו שוב, בין אם טיבעי ובין אם על ידי טיפולים. ראית שפעם אחת נקלטת ויש לך תינוק בבית אז זה יהיה שוב...
    בהצלחה!

• לולי, תודה על התשובה.
    הבנות הוותיקות יותר מפורום תמיכה מכירות אותי היטב ומעודכנות בסיפור שלי.
    אני די בטוחה שיום אחד יהיו לנו עוד ילדים, אבל אני כבר רוצה להרגיש בעיטות בתוכי ולהחזיק תינוק קטן בידיים. אני בטוחה שהבנות כאן מבינות את ההרגשה. זה שכבר יש לי ילדה לא גורם לי לא להיות עצובה אחרי כל כך הרבה זמן של אכזבות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה