סתם כי בא לי לשתף.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום היה הלילה הראשון שלנו בבית החדש (תודה לאל בלי שכירויות יותר ובלי בעל בית מציק על הראש).
    אמנם לא ישנתי טוב כי שני הקטנטנים שגדלים לי בבטן ממש הפריעו, אבל מעבר לזה....מושלם!
    ובנוסף לזה היום אנחנו נוסעים לעשות את הזמנת חבילת הלידה בירכא וזה גם דבר מרגש בפני עצמו
    אה, ולפי הרופא שלי אני מחר יוצאת לשמירה סוף סוף...לא יכולה להמשיך לעבוד יותר.
    אז זה מלא דברים טובים שקורים בבת אחת ואני מאושרת!!
    אז סליחה על החפירה ו....סתם רציתי לשתף מישהו :)

7 תגובות
עמוד 1
  • תהנו מהבית החדש:) אין כמו הפרטיות ..
    ומי יתן ותמלאו את הבית במלא ילדים חמודים
    והכי חשוב תהני בחבילת לידה זה הרגע שהכי מחכים לו!!!
    תעדכני מה קניתם ואם המחירים שם באמת כאלה זולים..

• תודה רבה לולי!
    מבטיחה לכתוב חוויות קניה כשנחזור משם (בתקווה שאצליח לזכור גם מחירים)

• בשעה טובה על הכניסה לבית החדש!! ותנוחי לך בשמירה
  • איזה כיף זה
    שדברים ככה מסתדרים
  • תודה יקרות.
    לסדר בנחת קצת קשה כי...אני לא יודעת מה זה לסדר בנחת ולמען האמת כמעט כל הבית כבר מסודר...נשארו בערך 3 ארגזים....משהו כזה. אמנם לא היו הרבה אבל....נשארו ממש מעט :)
    הבטחתי שאעדכן איך היה....
    אז כל הקניה יצאה לנו 6000 שקל. זה לא היה כולל עגלה כי לא היתה להם את העגלה שרצינו (שבמוצצים עולה 2500)
    אבל חדר שינה (2 מיטות ושידה), וכל הדברים הקטנים ושני סלקלים עלו 6000 אחרי התמקחות קטנה (מאוד).
    בכל מקרה, לדעתי זה שווה, היינו בטוחים שיעלה לנו הרבה יותר...אז אם זה לא דורש מכן יותר משעה וחצי נסיעה, לכו על זה

• תתחדשי מותק... כייף לשמוע שאת מאושרת

• מרגשששש עוד שלב ועוד שלב לפני הגעתם של. הפשושים!!!
    תהני מהשמירה , תנוחי ... תנצלי את הזמן הפנוי שלך !!!
    אביבית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה