מחזור לא סדיר וקושי לזהות ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    לפני חמישה חודשים הפסקתי להשתמש בגלולות לאחר תקופה של למעלה מ10 שנים, וקיבלתי מאז פעמיים וסת. הגנקולוג שלי נתן לי מרשם לכדורים שעושים מחזור (לקחת 3 פעמים ביום במשך 5 ימים). היום התחלתי לקחת אותם.
    האם ידוע לכם על סכנה בלקיחת הכדורים? חברות אמרו לי שבגלל שרק עכשיו התחלנו לנסות להיכנס להריון לא כדאי לי להתחיל עם כדורים.
    דבר שני, לכשאקבל מחזור, ביום השלישי למחזור הוא ביקש שאעשה בדיקת דם.

הוא נתן יותר מדי פרטים והפניות בבת אחת ולא לגמרי הבנתי את מהות הבדיקה.

האם ידוע לכן מנסיון עבר?
    תודה רבה.
5 תגובות
עמוד 1
  • נהגים לתת בדיקות דם לבדיקות הורמונליות שעושים ביום 3 וביום 21, בייחוד אם היית כל כך הרבה זמן עם גלולות.. הבדיקות ייודאו שהכל.בסדר.מבחינה הורמונלית.ושטת.מבייצת.לבד..
    לגבי הכדורים אין לי.מושג... המון.בהצלחה!!
  • תודה על התשובה.
    עדכון קטן: הכדורים עושים לי בחילה מטורפת ואני בקושי זוחלת לעבודה.
    מה עושים?? האם זה מקובל? האם אני אמורה להמשיך ככה 5 ימים עכשיו?
    אני בקושי מתפקדת :(
  • איך קוראים לכדור שאת לוקחת?
    תפני לרופא, אל תמשיכי לקחת אולי הוא לא מתאים לך..

• מה נתנו לך?
    אפשר להתקשר לרופא לשאול אם התופעות נורמליות או שכדאי להפסיק לקחת.

אני בעד תרופות אם 5 חודשים עברו מאז הגלולות ולא חזרת לעצמך. אני פניתי אחרי 4 חודשים מהגלולות וגיליתי שאני פוליציסטית ולא תמיד מבייצת.

לא חובה לקחת תרופות, אבל לעניות דעתי עדיף תרופות מלשבת בבית ולהתבאס במשך שנים. מי שהיא קונטרול-פריק כמוני לא תוכל לא לעשות דבר ולחכות שנה עד הפנייה הראשונה לרופא.
  • תודה רבה, איזה חמודות אתן.
    גם אני קונטרול פריק ולא יכולה לשבת רגל על רגל. מה שאני לא מבינה זה איך הכדורים האלה שגורמים לי למחזור, יסדרו לי אותו מעכשיו והלאה?
    האם אצטרך לקחת כל חודש??

ובהנחה והוא מגלה שיש לי שחלות פוליציסטיות, איך מטפלים בזה?

ושוב תודה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה