היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בימים האחרונים אני מרגישה לחצים ודקירות בנרתיק ברור לי שזה לקראת לידה אבל האם יש צורך ללכת לבדיקה דחופה או לחכות לתור ךרופא ביום שני?
חוץ מזה עשיתי בדיקת gbs שיצאה חיובית עד כמה זה מסוכן לעובר? האם יש אפשרות לקחת אניביוטיקה כבר עכשיו כדי לא לקחת את הסיכון במידה ולא יהיה לי זמן לקחת 4 שעות לפני הלידה? למישהי פה יצאה הבדיקה חיובית אם כן מה עשו איתה בבית החולים או הרופא?
5 תגובות
עמוד 1
היי ממה ששמעתי. תביאי את תוצאת הבדיקה איתך ואת חייבת להגיד כשאת מגיעה שיש לך והם יתנו לך אנטיביוטיקה 4 שעות לפני. זה חייב להיות בסמוך ללידה ולא לפני. אין כזה דבר שלא יהיה זמן לקחת.
אי אפשר לקחת אנטיביוטיקה מעכשיו, ואין לך מה לדאוג, הענין של 4 שעות זה לא מדויק, צריך לקבל מנה אחת לפחות של אנטיביוטיקה בוריד לפני הלידה, ואת זה תקבלי בחדר לידה מיד כשתגיעי.
בקשר לדקירות זה קיים ואל תהיי בלחץ בקשר לבדיקה החיובית ברגע שאת מגיעה לבית החולים ורואים שאת לקראת לידה נותנים לך מנה ראשונה , ולאחר 4 שעות מנה שנייה אם לא ילדת ואם לא מספיקים יש מספר בדיקות שבודקים את התינוק אחרי הלידה , בלידה הקודמת היה לי וקיבלתי את שתי המנות ממש כמה דקות לפני שיצאה אבל עדין לקחו אותה לבדיקות וגם נשארנו יום נוסף בבית החולים !
אביבית
לי היה בתחילת ההריון והוזרק לי בלידה עצמה אנטיביוטיקה ואם אני לא טועה לתינוק כשהוא נולד ..הדקירות שאת מרגישה הם נורמלייאת לפני לידה גם אני הרגשתי אותם יש לך בדיקה מחר לא?לפי דעתי תחכי אלא אם כן זה יתחזק
אמאלה גם אני עשיתי את הבדיקה הזאת היום
אני בכלל חשבתי שמי שיש לה את החיידק הזה עושה קיסרי...... רואים שאין לי ניסיון :]...