תשיעיות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לנו עוד תשעיות? אני צריכה קצת עידוד ומוטיבציה זה נראה לי הולך להיות ארוךךךךךך.....

12 תגובות
עמוד 1
  • עובררררר כל כך מהר שלא תאמיני עד כמה ... תהני מכל רגע .אביבית
  • שבוע 38 !!!

נוווווווו אני רוצה ללדת כבר :)

• שבוע 40!! כבר לא הגיוני
  • צוצית איפה את ביחס לחודש תשיעי ???????

• אני רחוק חחחחחח....

הבעיה שלי היא אחרת - לא ללדת לפני שבוע 36... כרגע זה נראה כאילו אני לא אסחוב עוד הרבה
  • איזה שבוע את צוצית?

• 34+4
  • צוצית הבנתי שמשבןע 34 אין סכנה ללדת... ברור שעדיף תמיד בזמן. מקווה שתצליחו להתאפק עוד קצת לפחות עד 36

• גם אני......
    שבוע 37+4..
    מרגיש נצחחח..וכבד לי..וקצת כואב לי בגב ובבטן למטה...לא ידעת אם זה צירים או סתם כאביםם..
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • אמנם לא תשיעית אבל יש צירים ביום שהרגשתי כאילו מישהו עוד שניה יוצא , כאבים באיבר המין, אי אפשר ללכת
    וזה קורה לי באמצע היום, גם באמצע שיעור ( אני מורה)
    ביום ראשון אני נראה לי בפגישה עם הרופא מבקשת חופש מחלה ....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• חופש מחלה? בכוח אדם אצלנו אמרו שהריון זה לא מחלה לכן כל מה שקשור להריון מבחינתם לא מוכר עי חברת הביטוח כחופש מחלה בתשלום. זה הגיוני?

• וקנין, אם רופא אומר לך שאת צריכה להיות במנוחה - זה נחשב למחלה לכל דבר!
    גם וירוס לא נחשב למחלה... שלא ימציאו לך שטויות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה