באמת צריך חבילת לידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות...

מצאתי את העגלה אחרי חיפושים רבים רבים (פג פרגו בוק פלוס)

ואני רוצה לקנות גם את השידה באותו מקום שאני יקנה את העגלה.

מה אתן אומרות כדאי לסגור חבילת לידה באותו המקום גם?? או לקנות את הדברים בנפרד אולי זה משתלם יותר...

למה הסט למיטה של התינוק כל כך יקר..... לא קצת מוגזם 350 ש"ח עבור סט למיטה?

מה אתן עושות? אין לי מושג מה לעשות...
    טולי חתולי
9 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי כדאי לקנות הכל ממקום אחד, כי הם יותר מתחשבים בזה ונותנים הנחה

• לא חייבים בכלל..קניתי את העגלה בחנות אחת.את הבקבוקים הבאתי מהסופר פארם במבצע.עוד שניים קניתי בתינוקות זה אנחנו ומשם לקחתי גם את כל המוצרים כמו מוצצים תופסנים מברשות לניקוי בקבוקים וקרמים עם סבונים וכ"ו..מישכות לתוסיק לקחתי בבית מרקחת פרטית.מד חום שקניתי במוצצים בכלל לא עבד אז הבאתי יותר טוב באותו מחיר בניו פארם.. בקיצור תעשי לעצמך רשימה ואת יכולה להוריד גם באינטרנט ותסתובבי איתה בתיק.בכל הזדמנות כשאת מול חנות מתאימה תכנסי..בטוח תצאי עם שקית..ככה לא תרגישי גם בהוצאה כלכלית כבדה במכה ותרוויחי המון מבצעים..בגדים קניתי חלק בשילב וחלק בהאנגר כמו הפיג'מות וכ"ו.. בסופרפארם יד אחלה מארזים עם גופיות חזיה ורגלית לתינוק ניו בורן במחיר שווה כח בשילב זה יותר יקר.אחלה אוברולים עם קליפסים לבית ולשינה תמצאי בהאנגר וכל החנויות בסגנון במחירים שבין 26 ל30 שקלים.עדיף לא להשתולל במחירים ובקניות כי הקניות האלה לעולם לא נגמרות.
  • ברור שלא חייבים
    ואני מצאתי סטים מהממים ב-120 ש"ח כולל הכול של מעצבת
    גם בשילב יש מלא מבצעים וסט הכי יקר יכול לעלות 200 במקום 350
    בהצלחה!
    ראיתי מבצעים טובים בניו פארם על בקבוקים שבוע שעבר. מעניין אם עדיין בתוקף.
    בהצלחה!

• בננות, כמה סטים כאלה צריך לשימוש יומיומי??
    נשמע נורא יקר...
  • זה סיפור .. יש לי רשימה ..

הייתי בדלית אל כרמל וממש התעצבנתי על המוכרים שם.

לקח להם שעה עד שיכלו לעזור לי וגם אז בחרתי עגלה +שידה ב- 5,000 ש"ח.

סט למיטה וחבילה ליולדת וזה יצא הכל 7,000 ש"ח.

פשוט יצאתי מהמקום לא הזמנתי כלום.

טולי חתולי
  • לא הבנתי.. מאיזו סיבה לא הזמנת כלום?

• בירכא קניתי מצעים ב 130 שקל.
    יש המון גם זולים יותר - פשוט צריך לדעת שהם קיימים, כי בגדול האינטרס של החנויות למכור ביותר יקר
  • אני קניתי לאותו סט כמה סדינים מתאימים בגוון. גם ככה את עיקר התחלופה אני עושה עם הסדין. כשאני מכבסת שמיכה ומגן פעם בכמה זמן אני עושה את זה עם מייבש כך שבאותו היום יש לי נקי.
    סה"כ סט אחד טוב של סוויסרה עם עוד 5 סדינים חלקים בגוונים תואמים. אחלה לדעתי.

• לא הזמנתי כלום כי אם העגלה והשידה עולים ביחד 5000 ש"ח.

למה חבילת לידה שלהם שזה בסיס וסט למיטה ב- 350 ש"ח זה עוד 2,000 ש"ח.!?!?!?

פשוט יצאתי משם.!

הטעות שלהם זה שהם לא נותנים הצעות מחיר... אז בעיה שלהם.

בירכא הכל מסודר... אני ילך לשם שוב. ויש עוד חנות בקריות ממש אהבתי עגלה ושידה יצא לי 5300 ש"ח (שידה מפוארת ממש) והחבילת לידה זה 250 ש"ח !!!

טולי חתולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה