מנסה פעם שנייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    קודם כל מצטערת על החפירה!!
    הייתי פה פעילה לפני כשנתיים כשניסיתי להכנס להריון ראשון. אני זוכרת שכל הבנות שרשמו שהן מנסות להכנס פעם שנייה ולא מצליחות הייתי מתעצבנת ולא מגיבה להן, כי הרי יש להן כבר ילד אחד. הן הצליחו בפעם הראשונה.
    עכשיו אני מבינה כמה שזה לא בדיוק נכון.
    בפעם הראשון ניסינו להכנס להריון במשך תשע חודשים. בדיוק שהחלטנו שאנחנו נותנים צ'אנס אחרון ומתחילים בבדיקות זה קרה. אמנם באיחור של 21 יום ואחרי נסיון של לקיחת כדורים בשביל להחזיר את המחזור גיליתי שאני בהריון. הפעם אנחנו מנסים כבר 7 חודשים ואין שום דבר באופק. זה ממש ממש מייאש.
    אז נכון, יש לי ילדה, אבל אני מרגישה כמו בפעם הראשונה שניסינו להכנס להריון.
    אוווווווףףףףףףףףף
    אני פחות משתפת חברות ומשפחה אז אין לי איפה לפרוק. מצטערת שזה יצא עליכן.

בהצלחה לכולכם והלוואי שהחודש כולכן תכנסנה להריון
9 תגובות
עמוד 1

• היי! קודם כל חיבוקים.

• היי :)
    קודם כל מאחלת לשתיכן הריון תקין בידים מלאות ושמחות בקרוב!!
    אני כבר שנתיים מנסה, REAS נראה לי שאני זוכרת אותך, לא בטוחה אם אני לא מתבלבלת.

שמעתי שהרבה פעמים יותר קל להילט בפעם השניה אבל זה תלוי בכ"כ הרבה גורמים :-\
    אין לי כ"כ מה להגיד לכן חוץ מזה שאני מאחלת קליטה מהירה וטובה...
    אל תרגישו לא בנוח עם זה שאתן לא מצליחות למרות שיש ילד בבית אבל בכל פעם שהמחזור מגיע אפשר לחבק ולהגיד תודה ענקית לאלוקים שהביא לכם מתנה נפלאה כזו..

ממליצה לבדוק פרופיל הורמונלי ובדיקת אגן חוזרת.. אני גיליתי דברים חדשות אחרי שנה+ של ניסיונות בעקבות בדיקות אגן...

בהצלחה!
  • חסרת סבלנות אני גם זוכרת אותך
    ממש תודה שהגבתן לי, אני ממש מרגישה לבד.

בדיקת אגן זו הבדיקה הרגילה שעושים אצל רופא נשים?
    אם אפשר לשאול, מה בדיוק גילו אצלך או מה ניתן לגלות?

mommy again- גם אותי שואלים כל הזמן אם אני לא מתכננת עוד אחד... ועוד מלא שאלות.... אני יכולה להגיד לך תהיי חזקה מול החברות, אבל אני יודעת שזה לא עוזר.

אני מאחלת לנו הריון מהיר ותקין
  • mommy again קראתי את מה שרשמת בהודעה שלך.
    אני עכשיו גם שוקלת להבדק אצל רופא נשים. מה את אומרת?
    נגשת אליו מרצונך הפרטי או שמישהו אמר לך?

• הלכתי כי עברו ארבעה חודשים ורציתי לראות מה קורה, והתברר שאני פוליציסטית ובכלל לא ידעתי.

• בדיקת אגן זה אולטרסאוד וגינלי שעושים לוודא שאין שרירנים ברחם, אצלי גילו 2 שככל הנראה חוסמים את הזרע ולא נותנים לו להתקדם :-|
    כדאי לבדוק כשעוברים כמה חודים וזה לא מצליח, לבדוק גם פרופיל הורמונלי לוודא שאת מבייצת בזמן ולא מוקדם \ מאוחר (אני החודש בייצתי יומיים לפני המקווה, מה שלא הייתי יודעת אם לא הייתי במעקבים...)

בהצלחה!!
    mommy again אני יודעת על מישהי פוליציסטית שנקלטה עם איקקלמין בחודש השני, עכשיו התחלת את השני לא?

אנחנו לבד אבל לא לבד בזכות הפורום המדהים הזה!
    בדיוק שאלתי בפורום פוריות מתי הם סיפרו על הטיפולים, משהו שאני לא עשיתי עדיין ולא מוצאת את הכוחות וה'אומץ' לספר.. כאילו שזו אשמתי :-\

• חסרת סבלנות - זה יהיה החודש השלישי עם איקקלומין.
    אבל החודש אני אקח גם פרוגינובה (לעיבוי רירית הרחם) אז אני מקווה שזה יביא את ההריון המיוחל.

• reas התחושות שלך כל כך מובנות לי
    וזה ממש לא משנה אם יש ילד אחד או עשרה או אין בכלל, הכמיהה הזו להריון, ללידה, לילד זה משהו שרק אנחנו מסוגלות להבין.
    לי יש יותר מילד אחד ורק לאחרונה גיליתי שכל מה שיש לי קרה בנס ושאם ארצה עוד ילד אני צריכה הפריה וסביר להניח גם תרומת ביצית כי לא נותרו לי כמעט ביציות ואני רק!!!!!! בת 36!!!!! כבר שנה וחצי שאני מנסה.....אני אמשיך לנסות
  • בבפעם הבאה אני זוכרת אותך (אם אני לא טועה) מהפעם הקודמת שניסיתי להכנס להריון.
    אני מחזיקה לך אצבעות שאת תצליחי להכנס להריון במהרה

בנות- בהצלחה לכולנו!!!!!
    תודה לכן על התמיכה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה