סקר - עליה במשקל עד עכשיו - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    מזמן לא דברנו על הנושא....
19 תגובות
עמוד 1
  • גם אני שבוע 27 וגם אני עליתי 6 קילו ..

• אני שבוע 39 ועליתי 18 קילו!!
    מישהי רוצה לעשות תחרות?

• שבוע 17 עליתי 3 ק"ג
  • יאללה גם אני עליתי עד תחילת שליש ה3 6 קג...
    לקראת הלידה הייתי על 15 חחחח
  • עליתי 3 קילו בסה"כ
  • צוצית את ממש דוגמנית הלוואי עליי
  • איזה דוגמנית.. חחח.... התחלתי את ההריון עם טיפה משקל עודף ואז ירדתי אותו בהריון...

לפחות זה מה שגרם לי לרדת חזרה
  • שבוע 30.
    פעם אחרונה שנשקלתי עליתי 6 קילו, זה היה בערך בשבוע 27
  • שבוע 34 ועליתי קצת פחות משלושה קילו אבל למען האמת שהיה לי עודף משקל עוד לפני כן אז זה ממש למזלי שלא התנפחתי..
  • שבוע 25...רק בחודש האחרון עליתי 5 קילו..אפילו האחות הייתה קצת בשוק...ואז ניחמה אותי בזה שהיו חגים ....סהכ עליתי 8 קג...למרוצ שכל משקל מראה משהו אחר והרבה אומרים שלא רואים עליי בכלל....הכל שטויות שניהיה בריאים הכי חשוב!!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • עליתי עד עכשיו 2.5 קילו

• טוב, אני ממש בהתחלה, אבל ירדתי חצי קילו
  • חחח בנות, אני מבינה שהייתי צריכה להוסיף עוד שאלה לסקר: האם אתן מקיאות?
  • חחח בנות, אני מבינה שהייתי צריכה להוסיף עוד שאלה לסקר: האם אתן מקיאות?
  • השאלה כמה אתן שוקלות עכשיו אחרי שהעלתן
    כמה קילוגרמים?

• שבוע 21 עליתי כבר 5 קילו
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אני אשבור שיאים

• עליתי בינתיים 12,קילו, ה' ישמור.... מקווה שבזה זה יגמר. בהריון הראשון עליתי 25 קילו ולקח לי נצח לרדת אותם....
  • שבוע 28 עליתי 10 קילו לצערי

מקווה שזה יגמר פה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה