-
אנחנו עד עכשיו היינו במרתון לסגור מינוסים
לצערי בגלל זה יצאתי לעבוד, מתן יצא לעבודה שנייה ועשינו שמיניות באויר
לא אומר שסגרנו לגמרי אבל ברוך ה' בדרך לשם.
לילדים מאז ומתמיד חסכנו. בהתחלה כסף טוב ואז ירדנו מעט בגלל המצב
אבל לשים בצד זה מאסט מבחינתי.
לצערי המאד רב במצבינו היום עם כל הגזרות, העלות מחירים בלתי מוסברות
חשמל מים גז דלק מיסים ושכירות מטורפת
קשה לומר שאנשים מצליחים לחסוך בצד. שלא נדבר על בית.
אני היום הגעתי למסקנה
שנעבוד כמה שניתן ונצמצם בגיהוצים כמה שאפשר ע"מ להתבסס
(ואני לא חסה על האשראי
-
יש לי שאלה אחרת מאיפה לוקחים את 250,000 אלך הראשונים למיליון?
-
הלוואי עליי....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
פייס: ortal_hori
-
כן גם אני חשבתי לעצמי ש250 אלף זה סכום לגמרי לא הגיוני...
השאלה כרגע אם לקחת איזה סכום ולשים אותו בצד ולצבור עליו ריבית או לנסות לפנות כמה מאות שקלים כל חודש לחסכון... לפחות לאוניברסיטה אני רוצה שיהיה להם.
הללוש ודינוש היפים שלי
-
אם היו לי 250 אלף לשים בצד (מעבר לבית וכו כן?)
אז לא הייתי חושבת מה משפחת ישראלית תעשה באמצע הדרך
-
אנחנו אכן כן הצלחנו לחסוך כבר סכום של למעלה מ-200,000 ש"ח וזה בזכות הבעלול שלי שיש לו התנהלות כלכלית מיוחדת שאני בתור מנהלת חשבונות לפעמים כבר נדהמת משיקוליפ והחלטות כל כך נבונות שלו.
בכל אופן, כרגע הכסף ישמש להחלפת מטבח והרחבה של הבית (אנחנו מתכננית להוסיף עוד חדר, להגדיל מרפסת ולהחליף מטבח)
הפרויקט הבא הוא לחסוך עד שיהי לנו סכום בסיס לדירה להשקעה שהשכירות תכסה את המשכנתא ועד שהילדים יגדלו כבר נגמור לשלם עליה, אני מקווה שנמצא משהו טוב ושיהיו לנו תמיד שוכרים.
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
-
מירי, אני מעריצה אתכם!
אולי שבעלי יקח שיעור מבעלך??
-
אני כל הזמן אומרת לו שאם יום אחד הוא יחליט להפסיק ללמוד בישיבה ולצאת לעבוד (אני מקווה שלא, אבל אן כן, אני אכבד אותו על זה) הוא חייב ללמוד מינהל עסקים כי הוא מאוד מאוד מאוד טוב בזה.
אבל בינתיים טוב לו בישיבה ולי יש עבודה טובה וב"ה אנחנו מסתדרים.
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
-
וואו, 200 אלף כל הכבוד!! אני שמחה שאתם משקיעים בנדל"ן, זאת נראה לי השקעה מאוד נבונה בימינו...
לנו יש כ-70 אלף שאנחנו רוצים לסגור. יש איזה פיקדון בבנק שלנו שמציע תשואה של 200% במידה וסוגרים את הכסף (הרמטית חח) ל-14 שנה, אני חושבת שזה מה שנעשה בסופו של דבר...
הללוש ודינוש היפים שלי
-
אם היה לי 200 אלף סביר שהייתי קונה בית עם זה. עצוב שאין הזדמנויות לצעירים בארץ. עכשיו בכלל שמעתי שצריך 50 אחוז משווי הנכס כדי לקנות בית. מישהי מכירה את זה?