שאלה לגבי הערכת משקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עשיתי הערכה לפני כשבועיים כמעט בשבוע 32.כל המדדים מאט גדולים יותר.ההיקף בטן ועצם הירך מתאימים לשבוע +33 אבל מה שהדאיג אותי זה שהראש מתאים לשבוע 35+..הראש נראה גדול בשבועיים וציינו בבדיקה שזה בגדר הנורמה.בנוסף שמתי לב במסמך שהרופאה הוציאה עם כל פרטי ההריון ותוצאות הבדיקות שיש לי רחם מוגדל קצת..אני נורא מוגדלת מעניין הראש המוגדל.כשהרופאה ראתה שנכנסתי לפאניקה היא אמרה שכנראה שפשוט הראש שלו עגול..מה אתן אומרות?

5 תגובות
עמוד 1
  • היום בדיוק הרופא שלי אמר לי שכל המדידות בשבועות האלה הן הערכות וצריך לקחת הכל בערבון מוגבל. אז אם אומרים לך שזה בנורמה והכל בסדר, תתייחסי לזה ולא לאיזה שבוע הוא מתאים.
    כל עוד הרופא לא מודאג, אין לך מה להיות מודאגת לדעתי.

• כשעשיתי הערכה משקל במיון יולדות הייתה סטז'רית עם הרופאה והיא הסבירה לה שבשלישי הראשון סטייה של שבוע זה נורמלי, בשליש השני סטייה של שבועיים זה נורמלי ובשליש השלישי סטייה של שלושה שבועות זה נורמלי.
    אין לך מה להלחץ
    חוץ מזה שתמיד צריך לזכור שזו הערכה - אין שם מדע מדוייק.
    (לגיסתי אמרו שהתינוקת במשקל של 3500 בלידה והיא יצאה 2800...)
  • מסכימה עם הבנות, לא להילחץ, בהריון קודם נתנו לי הערכת משקל של 3500-3600 ובסוף הוא היה הכי קטן שנולד באותו היום רק 2900.
    לחברה שלי גם אמרו שהראש גדול ובגלל שזה היה הריון ראשון בגיל 35 המליצו על קיסרי, בסוף סתם חתכו היה לו ראש רגיל פשוט מלא שער
  • רק שתדעי, שראש של בנים הוא תמיד יהיה יותר גדול...
  • תודה בנות הרגעתן אותי..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה