בהמשך לתשובתך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    היום בבית מרקחת שאלתי מה ניתן לקחת בהריון נגד צינון ושיעול חזק והרוקח נתן לי סירופ - קאר צמחים טביעי (רשום 100% טבעי) לשיעול יבש ולח. הסירופ של חברה סנסי טבע. ורוקח אמר שבטוח ב-100% שמותר לקחת את הסירופ בהריון. אבל עדיין על האריזה מופיע שנשים בהריון יש להיוועץ ברופא. ולכן התקשרתי למוקד כללית לברר לגבי התרופה ושם אמרו לי שלא כדאי לקחת אותה כי לא כל מה שטבעי זה אומר שלא מכיל רעלים. אשמח לשמוע את דעתך

ועוד שאלה:
    האם יכולות להיות השלכות כלשהן על העובר במצב של הצטננות מתמשכת ושיעול חזק כשכל הבטן מתכווצת

תודה על התשובה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

איני מכיר את התרופה, אך אני מניח כי אפשר לסמוך על הרוקח.
    אין השלכות על העובר כאשר משתעלים/מצוננים, גם אם זה הרבה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה