היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש סיכוי שהביוץ שלי מגיע כמה ימים לפני שאני אמורה לטבול ?
קיבלתי ויצא לפי הספירה שאני אמורה לטבול אחרי 13 יום ( בד"כ יוצא לי 11 יום אבל זה התארך )
הגוף הראה סימנים של ביוץ (הפרשות) כשלושה ימים לפני היום של הטבילה .
מה אתן אומרות זה הגיוני שדבר כזה יכול לקרות ?
ערב טוב :)
14 תגובות
עמוד 1
יכול להיות.. keren
יכול להיות. השאלה כמה ימים אורך המחזור שלך. בדרך כלל המחזור מספיק ארוך כדי שלא ייפול הביוץ על השבעה נקיים, אבל מחזור קצר יחסית יכול לגרום לך לפספס ביוץ. יש פתרון תרפתי לביוץ מוקדם. תעשי בדיקות ביוץ ותגלי.
היי ליהוש, ברוך ה' מהרגע שהתחתנתי אני שומרת נידה...אנחנו מנסים כבר 10 חודשים... ניסיתי הכל...ערכות ביוץ, חום השחר, הפרשות ואף פעם לא יודעת מתי הביות שלי יש לציין שהמחזור שלי סדיר ולכאורה גם הביוץ סדיר...עשיתי חודש אחרי חודש בדיקת דם שבודקת האם התרחש ביוץ , ואכן התרחש.. בכל מקרה, בדיוק ביום רביעי בלי נדר יש לי תור לפעם ראשונה למעקב זקיקים...אני הכי הכי ממליצה על זה כי גם לי יש תחושה שאולי אני מפספסת את הביוץ...אז הבדיקה הזו משקפת בצורה הכי הכי טובה
תנסי גם, תקבעי דרך קופת חולים וככה תדעי בוודאות מתי מתרחש לך הביוץ
כדאי לפנות לארגון בוני עולם, הם נותנים יעוץ ללא תשלום.
היי :) אני החודש הייתי מפספסת את הביוץ אם לא הייתי במעקבים... בד"כ המחזור שלי ארוך, אני מקבלת כל 47 יום, הפעם ביום ה12 כבר היה זקיק שהראה שאני ממש לפני ביוץ... כשטבלתי רק ביום 14.. אבל אני עברתי הזרעה החודש אז יש סיכוי..
ממליצה לך בחום כמו שפוקה אמרה (ד"א כל הכבוד גאה בך נסיכה שלי!!! ) לבצע מעקב זקיקים ובדיקות דם של פרוגסטרון ואסטרודיל ע"מ לדעת מתי בדיוק את מבייצת! אני יודעת על נשים שבייצו לפני הטבילה ונתנו להן כדורים ע"מ לאחר את הביוץ.... תבדקי את זה :)
בהצלחה!
אני ניסיתי חצי שנה והתסבר לי בסוף שהביוץ שלי היה ב3 הימים הראשונים של ה7 נקיים זה קורה המון!!!!!
מורן
אז מה עושים ?? אני לא יכולה לקיים יחסים לפני טבילה .. עוד לא נכנסתי למרתון וזה כבר מייאש
היי,
תראי, קרה לי מקרה ביום הרביעי לימים הנקיים שלי היה לי ביוץ לפי ערכה (כך גיליתי) והרבנית התירה לי לגשת למקווה מכיוון שכל העניין פה זה מצוות פרו ורבו ואם הייתי מחכה לאחר מכן , לא היה יוצא דבר בכל מקרה זה תלוי וגם יש כל מיני תרופות וכו'... שיהיה בהצלחה
יש כדורים שמקצרים את המחזור ויפתרו לך את הבעיות. אם את דתיה אני חושבת שחבל לעבור על איסורים כדי להשיג את המטרה כשאפשר להשיג אותם בדרכים אחרות.
יש כדורים שמקצרים את המחזור או דוחים את הביוץ (זה הורמון שגורם לביצית להשתחרר יותר מאוחר) ואני די מופתעת שמישהי ממליצה לך שלא לשמור טהרה ולנסות בתוך השבעה נקיים. מילא מי שלא שומרת בעיה שלה, אבל לנסות ולשכנע מישהי לותר על מצוה שהיא חשובה בעיניה והיא החליטה לשמור עליה? נשגב מיכולותי!
מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
אתן כנראה לא הבנתן!! ממש לא המלצתי אלא בסך הכל סיפרתי את הסיפור שלי ושל עוד 2 חברות שלי!! ואם לא קראתן טוב רשמתי למטה שהיא תעשה את השיקולים שלה!! בסך הכל יש שתי אופציות או לקחת כדורים או לעשות את זה ב7 נקיים... ואני אמרתי את האופציות ומה אני בחרתי לעשות!!! זכותי להביע את עמדתי אני לא בעד לקחת כדורים ועוד כימיקלים!! אז לא לפרש את הדברים שלי לרעה.. כל אחת עושה את הבחירות שלה!! יום טוב מורן
מירי אני איתך..
שכל אחת תעשה את השיקולים שלה. אני חושבת שהמצווה הזו והניסיון הזה שאנחנו עמדות בו יזכה אותנו בתינוק בריא ושלם, טהור בכל איבריו..
תודה בנות יקרות , אני אחכה עוד מס׳ חודשים אם זה לא מתקדם אני אפנה לרופא לגבי בדיקות ומעקבים . בינתיים נמשיך להתפלל ולקוות - כל דבר בזמנו והכל לטובה :) :)
ליהי יש לי חברות שאמרו להן שאין להם שום סיכוי להביא ילדים ללא טיפולים והן לא שמרו טהרה כמו שצריך.. באותו חודש שהן שמרו טהרה באמת - הן נקלטו! שתביני לא היה סיכוי... והן נקלטו טבעי!
הקב"ה נותן ניסיון לאדם צריך להתמודד איתו לא לברוח מצוות שמירת טהרת המשפחה זה הדבר הכי מדהים וטהור שקבלנו מה' לטבול במקווה להביא ילדים בקדושה ולא בטומאת נידה שהיא הטומאה הקשה ביותר. ואם את כבר זוכה לקיים אותה עדיף לקחת כדור שניים לדחות את הביוץ ולהקלט טבעי
תחשבי שחס ושלום את תקיימי בשבעה נקיים ולא תקלטי ואז אולי פתאום תצטרכי לעשות טיפולי פוריות כמו הפריה הזרעות וכו.. עדיף לך להגיד שאת עושה את ההשתדלות הזאת (הכדור הקטן הזה) לכבוד ה' כדי לקיים מצוות טהרה ושהוא יזכה אותך להקלט בעזרת זה מאשר להתחיל אח"כ עם מליון כימיקאלים אחרים.. הרי הוא כל יכול! רק תאמיני ותשתדלי לקיים את הדבר הקדוש הזה טבילה במקווה.