היי בנות, חדשה פה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן...
    יש לי שאלה קצת עם תיאור מעט גרפי אבל אני לא ממש יודעת את מי עוד אני יכולה לשאול משהו כזה.. אז סליחה מראש :)

קיבלתי מחזור ב2/10, והיום אני 20 יום אחרי, זאת אומרת אמורה לקבל עוד 8 ימים.
    מנסים להיכנס להריון זה החודש השני.
    היום התחילו לי כאבי מחזור ממש חזקים! גב ובטן תחתונה ואפילו קצת באגן.
    אחר הצהריים קרה משהו מוזר, פתאום הרגשתי מן "נזילה" (שוב מצטערת אבל ממש על התיאורים הנועזים). זאת היתה הפרשה מימית, ללא שום צבע אבל בכמות שאני לא מכירה!
    מה אתן חושבות? הכאבים עדיין נמצאים ואפילו מתחזקים אבל ללא שום דימום.

יכול להיות שזאת השרשה?
    מישהי חוותה פעם משהו כזה?
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    השרשה זה קצת דימום
    ולא כולן רואות את זה כי לא תמיד זה מגיע לתחתון.
    אם בדרך כלל יש לך כאבי מחזור אז תדעי שכאבי מחזור וכאבי הריון זה בדיוק אותם כאבים ורק בדיקת דם בעוד כמה ימים תתן לך תשובה.
  • לי זה נשמע כמו ביוץ!
    את מקבלת קבוע כל 28 יום?
    בהצלחה
  • גם לי זה נשמע ביוץ לחלוטין!!!
    תנסו היום ומחר!!
    בהצלחה

מורן
  • היי בנות!
    קודם כל תודה על התשובות ועל ההתייחסות.
    למי ששאלה המחזור שלי סדיר ומגיע כל 28 יום עם גלולות וגם בלי מאז ומעולם.
    מאז יום שני, כשכתבתי כאן הכאבים שדמו לכאבי מחזור התחזקו ובמהלך השבוע האחרון הלכו וחזרו. ללא שום דימום. במקביל, החזה שלי עומד להתפקע כמעט :-)
    ובכל זאת, מנסה להישאר רגועה ומבינה שאת כל התופעות האלה אפשר לייחס גם למחזור שאמור להגיע עוד 4 ימים.
    לצערי ולמרות שהבטחתי לעצמי, נכנעתי לסקרנות ועשיתי בדיקת הריון ביתית היום שכמובן שיצאה שלילית. מבינה מאוד שזה ממש מוקדם וממש לא מדויק! ועדיין..
    כותבת לכן, כי אני קוראת את ההודעות בפורום ואת התשובות של כולן ואתן מדהימות בדיוק במקום שקצת קשה לחלוק עם אחרות, אפילו אם הן החברות הכי טובות.
    אז בנתיים מחזיקה אצבעות וממש מקווה!
    ושיהיה לכולנו שבוע מקסים מלא בבשורות טובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה