בטן בשבוע 10??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני כבר בטוח לא מדמיינת, יש לי בטן של ממש, ואני רק בשבוע 10! ובהריון ראשון!
    מישהי יכולה לשתף האם חוותה דבר דומה?..
    מתי בדרך כלל יוצאת בטן?...
    חשבתי שיש לי עוד זמן....
9 תגובות
עמוד 1
  • הי, בגדול אצל כל אחת זה שונה. אצלי הבטן יוצאת ישר על ההתחלה, וממש בטן עגלגלה של הריון. בהריון הראשון זה היה הבדיחה שח החברה שלנו שלא סיפרנו עד שבוע 12 אבל כולם ידעו הרבה לפני כי הייתה בטן ברורה מאוד.... המשך הריון עגלגל
  • בשבוע שלך העובר עדיין פיצפון וסביר להניח שלא הוא זה שבולט
    בהתחלה מדובר בהורמונים, גזים, התרחבות הרחם
    עדיין לא העובר עצמו אלא ההכנה שמסביב

תהני

• כן כן כן
    גם אצלי זה היה ככה (הריון ראשון)
    כפי שכתבו לך כך אמר לי הרופא...... ההורמונים, התרחבות הרחם וכדומה...
    אני נהנתי מזה
    בהתחלה פתחתי כפתור
    ומהר עברתי למכנסי הריון......

יום נעים לכולם
  • ברוכה הבאה למועדון יקירתי..זה קצת היה מבאס כי רציתי לשמור קצת בסוד.. אבל לא כל כך הלך לי...
  • האגן מתרחב, המותן מתרחבת, הכל מתרחב
    זה לא הבייבי שבולט אלא את גדלה למכנסיים שלך....
    כמו שאמרו לך קודם - או מכנסי הריון או לפתוח כפתור
    לדעתי בינתיים לפתוח כפתור.
    אני פשוט קניתי מכנסיים במידה אחת או שתים יותר
  • כל כל מזדהה
    אני בהריון שני, שבוע 9+5, והבטן מה זה יצאה.. בערב בכלל אני נראית כמו בחודש חמישי שלא נדבר על כך שמרבית זוגות המכנסיים כבר לא עולים עליי...
    לא ברור לי איך אצליח להסתיר את ההריון הזה עוד חודש.......... בהריון הראשון עוד הצלחתי לטשטש עד שבוע 16 בערך. כמו שזה נראה עכשיו, הפעם אין סיכוי...
    נו, מילא. העיקר שיהיה הריון תקין!
  • ככה היה גם לי

• איזה חמודות אתן... כבר לא מרגישה הזויה אם כך... תודה!
  • אצלי בהריון הראשון לקח זמן עד שהבטן יצאה. רק בחודש חמישי וזה גם לא היה נראה הריון עד השביעי..
    בהריון הסה הבטן יצאה בדיוק ברביעי אבל עדיין לא מזהים הריון אם כי נראה לי שבשבוע האחרון זה כבר די בולט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה