אנדומטרין ומחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני אחרי החזרה עם נרות עד לבדיקת דם,
    בעיקרון לפי החישוב אני אמורה לקבל חלילה לפני שמתאפשר לעשות בדיקה (כי שישי-שבת),
    האם אפשר בע״ה לשמוח במידה ולא אקבל ?
    או שהמחזור לא מגיע כל עוד משתמשים בנרות?
    נר אחרון זה ביום של הבטא..

ועוד שאלה, קרה לכן שהרגשתן שהעובר שהוחזר יצא בשלב כלשהו?
    איך יודעים?
25 תגובות
עמוד 1
  • היי מקסימה!
    ממליצה לשאול את הרופא לגבי ההפסקה של הנרות, הבנתי שזה מסוכן אם את נקלטת.. אבל אני לא רוצה להלחיץ, תנסי להשאיר לרופא הודעה!
    לגבי ההרגשה שהעובר יוצא - אני קוראת המוון בזמן האחרון על כל הטיפולים והשיטות. כולם הבהירו שהעובר לא יכול לצאת לפני המחזור... אין מה לדאוג
  • הי חמודה,כל זמן שאת משתמשת בנרות -לא תקבלי מחזור,
    מתי היום ה 12 שלך? את יכולה לעשות ביום שישי בבוקר בדיקה - בטא זאת בדיקה שעושים גם בימי שישי (לפחות במכבי..)
    הדמיון עובד שעות נוספות בימים האלו (וגם בהמשך..).. ככה שכל הרגשה שלך היא הגיונית..

הלוואי ותהיה בטא עגלגלה וחיובית! שיהיה לך בהצלחה!
  • מאמי באסותא ראשון את יכולה ללכת לעשות את הבטא בשישי

אני עשיתי שם בשישי פעם שעברה
    ונראה לי הגיוני שככל שמקבלים תמיכה, לא מקבלים מחזור
    לבטא מהממת!!!!!!

איה
  • היום ה-12 יוצא לי על שבת..
    כך שקבעו לי בדיקה לראשון..
    פשוט חשבתי שבשבת אני עלולה לקבל חלילה וחס
    ולא רציתי לפתח ציפיות סתם בגלל הנרות,

אני מקבלת קבוע 12 יום לאחר הביוץ.. והם בטח לקחו בחשבון 14 יום..
    הביוץ זה יום השאיבה, לא? כך שמבחינתי כבר מחר במצב רגיל זה היה אמור להיות היום הראשון של האיחור בע״ה.. אבל ב- ivf הכל משתנה אני מבינה..

הזרקתי חצי אוביטרל יומיים אחרי ההחזרה, נרה לכן שתיהיה השפעה משמעותית על הבדיקה?
    כי זה 10 יום בערך אחרי האוביטרל..
  • מאמי, לא מפסיקים את הנרות עד לבטא!
    כי אם נקלטת ותפסיקי אותם זה יכול לגרום להפלה. אם נקלטת את תמשיכי את התמיכה גם אחריי הבטא וללא הפסקה.
    זה בכל אופן מה שהאחיות אומרות לי כל חודש.....
    אז לא להפסיק בטעות..

ותעשי בדיקה ביתית בשבת אם את לא יכולה להתאפק עד ראשון.. אני הכי מבינה את ההרגשה. יש לי בבית סטוקים של בדיקות הריון ביתיות..
    אבל הכי טוב לחכות לבדיקת דם. בכל מקרה עד אז לא להפסיק את התמיכה ואת גם לא תקבלי מחזור עד שתפסיקי את הנרות

בהצלחה אהובה... זה אוטוטו!! מחזיקה לך אצבעותתתת

ליטלילי

• תודה חמודות,
    הרופא רשם לי במפורש נרות ל-14 יום כולל יום ההחזרה, זה יוצא פעם אחרונה ביום של הבטא,
    אז הייתי בטוחה שאחר כך מפסיקים, גם אמרו לי באסותא לעשות בטא גם אם אקבל מחזור..
    אז הייתי בטוחה שאם שלילי אז אקבל בסמן..

וואי זה באמת קרוב, אני מנסה לא להתעסק עם זה
    אז אני אפנה לרופא עם התוצאות בע״ה לראות מה ימליץ..

תודה לכן,
  • לא מפסיקים תמיכה אפילו שנקלטתי , שירה מאמי זה לא מסוכן , רק רופא מחליט מתימפסיקים תמיכה , אני קיבלתי תמיכה עד שבוע 9 , כל פעם שראיתי שנרות עומדות להגמר ביקשתי מרשם חדש אצל רופא , גם לי כל זמן רשם רופא ל14 וכל הזמן המשכתי עד שהוא אמר להפסיק. אני ממליצה לך לחכות ליום הבדיקה , באסותא ברמת חייל עושים בדיקות דם גם ביום שישי,לגבי עובר שיוצא אצלי יום לפני בטא היה דימום אז חשבתי שהריון לא נקלט אבל מסתבר שפשוט אחד העוברים יצא . כי בטא יצאה חיובית, בהצלחה ובשורות טובות.

/]
  • לא מפסיקים תמיכה אפילו שנקלטתי , שירה מאמי זה לא מסוכן , רק רופא מחליט מתימפסיקים תמיכה , אני קיבלתי תמיכה עד שבוע 9 , כל פעם שראיתי שנרות עומדות להגמר ביקשתי מרשם חדש אצל רופא , גם לי כל זמן רשם רופא ל14 וכל הזמן המשכתי עד שהוא אמר להפסיק. אני ממליצה לך לחכות ליום הבדיקה , באסותא ברמת חייל עושים בדיקות דם גם ביום שישי,לגבי עובר שיוצא אצלי יום לפני בטא היה דימום אז חשבתי שהריון לא נקלט אבל מסתבר שפשוט אחד העוברים יצא . כי בטא יצאה חיובית, בהצלחה ובשורות טובות.

/]
  • תעשי בדיקת דם בשישי וגם בראשון. בהצלחה!
  • מרגו מה איתך? איזה שלב את?
  • היי ,
    בהחזרת טרי שהייתה לי השתמשתי בתמיכה ולמרות התמיכה קיבלתי מחזור ביום שהייתי צריכה אז לשאלתך זה לא עיכב לי את המחזור..
  • לולי בשלב של המתנה לוסת , הדופק של עובר שלי נפסק בשבוע 10 ועשו לי הפלה לצערי הרב , כתבתי על זה בפורום. החזירו לי שני עוברים אחד יצא יום לפני בטא ולשני קרה מה שקרה בשבוע 10.
  • לולי בשלב של המתנה לוסת , הדופק של עובר שלי נפסק בשבוע 10 ועשו לי הפלה לצערי הרב , כתבתי על זה בפורום. החזירו לי שני עוברים אחד יצא יום לפני בטא ולשני קרה מה שקרה בשבוע 10.
  • הסמיילי הזה קפץ במקרה אני מאד עצובה מכל הסיפור הזה
  • מרגו
    אני מאחלת לך שבטיפול הבא תצליחי!
    ושתעברי גם לפורום השכן.
  • תודה לולי , מה איתך ?.? עברת כבר הפריה ??

/]
  • בוקר טוב,
    מה קורה סאל? :)
  • כן מרגו... עשיתי...
    ותודה לאל !!!
  • מרגו, ביררת מדוע לא מחזיק?
    שאלת על קשירה וקרישיות? זה קשור לזה?
  • לולי שמחה לשמוע , מחזיקה אצבעות לבשורה טובה , לא בדקתי את זה אומרים שצריך לפחות 3 מקרים , הפעם היה הריון והוא לא נפל לבד , הדופק שלו נפסק , ולרופא אין הסבר לזה. מקווה לטוב פעם הבאה.

/]
  • לולי שמחה לשמוע , מחזיקה אצבעות לבשורה טובה , לא בדקתי את זה אומרים שצריך לפחות 3 מקרים , הפעם היה הריון והוא לא נפל לבד , הדופק שלו נפסק , ולרופא אין הסבר לזה. מקווה לטוב פעם הבאה.

/]
  • ראיתי שהיא רשמה לד"ר ערן שהיא התבשרה בהריון היום!!!
    הלוואי ואני לא טועה!!!

סאללללל תעדכני דחוף
  • היי פוקה מצחיקה, אני רואה שעוד לא הבנת איך הולך הפורום
    עדכנתי בשירשור חדש שנקרא ״מעדכנת״,
    ברוך השם ישתבח שמו לעד יצאה לי בטא 447 ביום ה-13 להחזרה,
    מחר חוזרת על הבדיקה בע״ה נתבשר בהכפלה יפה,

בקרוב אצלך מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה