דילמה רצינית !!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אשמח לעצתכם
    בבדיקת אולטרסאונד מהיום
    אחרי טיפול בגונאל F הגבתי יותר מידיי טוב
    ניצפו 6 זקיקים
    גוגל 20 21 22 19 18 17

הרופא אמר שלדעתו לא תתבצע שום הזרעה מחשש שיקלטו כל העוברים

אני מאוד מבואסת אחרי כל הזריקות והטירטורים כל בוקר לאולטרסאונד לא ייצא מיזה כלום !
    שאלתי אים אוכל לקיים יחסי מין אמרו לי בשום אופן לא
8 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מקיימת יחסים, אם את גם ככה צריכה לעבור הזרעה זה אומר שהזרע לא משהו או שלוקח לכם הרבה זמן... מי יודע אולי יקלט אחד ואולי 2... בתכל"ס - בסופו של דבר הכל כתוב וחתום ואם את צריכה להביא לעולם יותר מנשמה אחד זה יקרה עם ובלי הרופאים....

בשורות טובות וקליטה טובה
  • זה מה שאני יעשה צודקת הכל זה מלמעלה !! תודה

• הרופא אמר "בשום פנים ואופן"!?!??
    איזו מין תגובה זאת?!
    אני הייתי בכל זאת מקיימת יחסים -
    שהיה בהצלחה!

• הרופא זהיר, ומייעץ לפי מה שהוא ראה. סך הכל אף אחד לא רוצה שישה עוברים. זה מסוכן מאוד גם לאמא וגם להריון.

אני מבינה את התסכול שלך, תאמיני לי, גם אני כל החודש מתכוננת עם תרופות.

אין דבר כזה "מלמעלה", גם מי שמאמינה צריכה לקחת אחריות על הגוף שלה ולא להקטין ראש.
    במקומך הייתי מקיימת יחסים פעם אחת כדי שיהיה סיכוי להריון, בתקווה לעובר אחד או שניים.
    בכל אופן, זה לא צחוק. תחשבי על זה ברצינות. את לא רוצה להצטרך לעבור דילול עוברים.

• לדעתי לקיים!!
    עצם זה שאת בכלל עם הורמונים מראה שלא יהיה פשוט להקלט.

אז לנסות.

זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן.....

ליטלילי

• לדעתי לקיים!!
    עצם זה שאת בכלל עם הורמונים מראה שלא יהיה פשוט להקלט.

אז לנסות.

זה מה שאני הייתי עושה בכל אופן.....

ליטלילי

• אני בעד לקיים יחסים

איה
  • אם תקיימו אז קחי בחשבון שתצטרכי לדלל מהסיבה שזה לא דבר נורמלי אם כולם יקלטו או רובם
    או לחכות ולעשות טיפול נכון שממנו יכולים לצאת אחד או שניים אבל לא נמצאים אחר כך בדילמה של דילול בגלל שזה לא טוב רפואית התפתחותית כל כך הרבה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה