שאלה לגבי בדיקות הריון.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 28
    קבעו לי לחודש הבא הערכת משקל...
    איזה בדיקות עוד יש לעשות חוץ מזה מהערכת משקל בחודשיים האחרונים?

חוץ מביקור אצל אחות פעם בחודש.

6 תגובות
עמוד 1
  • לולי..
    אני פחות או יותר כמוך- שבוע 29+1

חוץ מהערכת משקל אין לך הרבה מה לעשות.. אני מניחה שכבר עשית סוכר וכל זה ואם הכל בסדר אז את צריכה להגיע לרופא שלך אחת לשבועיים- לא לחודש, ככה לפחות לי אמרו ואני כבר התחלתי.. כל שבועיים בודק גדילה של העובר מודד את האיברים ואומר לך-נתראה עוד שבועיים :)
    אני לא מאמינה עדיין...

• הרופא שלי מפגר מביא לי את העצבים
    היום היתי אצלו אני שואלת אותו שאלות עושה טובה שהוא עונה לי
    נראה לי שבפעם הבאה אני יגש לרופא אחר, שונאת את הגישה הזאת
    יש לי תור להערכת משקל רק עוד חודש והוא אמר לי לגשת אליו עם התשובות
    לא דיבר על מפגש אחת לשבועיים ובטח לא אמר שהוא בודק אותי
    שהבדיקה תעשה בהערכת משקל.

• אני המזל שלי שאני חולה על הרופא שלי-הוא גם מודע לצורך הזה שיש לי -שאני בהריון ורוצה לראות ולדעת וסקרנית ומתרגשת ...באמת הוא מזה מבין אותי... אני חושבת שרופא במהלך ההריון זה משהו מאוד חשוב אל תתעלמי ותשארי תחליפי רופא.. וזה לא קשור לזה שהוא עושה לך בדיקה פעם בחודש או פעם בשבועיים, פה משחק יותר הקטע של הרגש וההתייחסות אליך כאל אישה בהריון....
  • קבעתי תור לרופא אחר.. מקווה שהוא הרבה יותר נחמד ומתחשב:)

• אני סובלת כבר תקופה מכאבים בטבור, זה בכלל לא מזיז לו..
    הוא אומר לי גם אם יש לך בקע תטפלי בו אחרי ההריון
    ואני לא מאשר שמירה על דבר כזה - וגיסתי רק לפני חודשיים יצאה לשמירה על
    בקע טבורי
    בקיצור רשע ומגעיל
  • בהצלחה מאמי.. זה חשוב!!

בשורות טובות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה