שלום! אם מישהי כאן עברה מה שאני עוברת אשמח לייעוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 31, אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון.

בדקתי ביוץ ואכן היה ביוץ, עשיתי הכל "לפי הספר" ארבעה ימים לפני, יומיים לפני, ביום הביוץ ויומיים אחרי.

יומיים אחרי הביוץ התחילו כאבים נוראיים בחזה, ברמה שהייתי צריכה להתקלח עם הגב לדוש, חמישה ימים לפני שהייתי אמורה לקבל מחזור (חמישי שעבר) התעוררתי בבוקר והיה דם מיימי.. מאז יום חמישי ועד לרגע זה יש לי הפרשות חומות והרבה מהן.

אתמול הייתי אמורה לקבל את המחזור ועדיין לא הגיע, רק הפרשות חומות.

עשיתי אתמול בבוקר בדיקת היריון, מוקדם בבוקר עם השתן הראשון- ויצא שלילי.

קבעתי תור לרופא להיום בערב- אני חוששת שאולי יש לי בעיה הורמונלית, אני לא יודעת.

הפסקתי גלולות לפני שנתיים בערך, אך מנסים להרות כ-3 חודשים. מחזור סדיר.

האם מישהי יודעת/עברה מה שקורה לי?
    אשמח לדעת אם למישהי היו כאלה הפרשות והתברר שהיא בהירון, או בעצם כל דבר שירגיע אותי.

תודה וסליחה שזה ארוך.
    עדי
2 תגובות
עמוד 1

• האמת? באופטימיות זהירה זה נשמע לי כמו הריון צעיר.
    אל תתפסי אותי במילה, אבל לדעתי בדיקת דם זה השלב הבא.

• ממליצה לבצע בדיקת דם, נשמע כמו השרשרה אבל רק בדיקת דם תאשר את זה..
    המון בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה