שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמורה לספור את שלושת החודשים האחרונים כדאי לדעת כל כמה זמן המחזור מגיע ?
    כי החודש איחר לי במקום 16 לחודש הגיע ב19 .. וכך חודש 8 הגיע ב15 , לא יודעת מה נסגר אבל תמיד היה בא ב15 וה16 לחודש .. אז אני יספור 32 ימים ? או החודש הזה מה16 ל19? יעני מחודש שעבר לחודש הזה כמה זמן עבר וככה לחשב תביוץ , ולבדוק אותו כי במחשבון ביוץ יוצא לי שב8\11 יהיה לי ביוץ לפי ה34 ימים ... אז .... אני יבדוק כל יום אם המקל שבודק את הביוץ לפני ? כי הבנתי שאפילו שאני ילך לרופא היא לא תדע את היום המדיוק שלי .. כי צריך מעקב ואני רוצה ומקווה !!
7 תגובות
עמוד 1

• היי! את צריכה מעקב, אי אפשר לנחש. פשוט תקיימו יחסים גם לפי המחזור הקודם וגם לפי המחסורים המסודרים של פעם.
    מה שאת יכולה לעדות זה ללכת למעקב זקיקים ולראות לפי גודל הזקיקים מתי בערך צפוי הביוץ.
    בהצלחה!

• לא הבנתי כ"כ...
    אבל כמה דברים - אל תשתמשי עם הבדיקות ביוץ תבקשי מהרופא שלך בדיקות דם ונמעקב זקיקים - הכי אמין וטוב.
    תספרי כמה ימים יש מהיום הראשון של המחזור עד היום הראשון של המחזוןר שאחריו, אולי החודשים היו קצרים יותר.. אל תתיחסי ל15 או ל16 בתור היום שצריך לקבל.
    אח"כ אם לא ייצא לך אותו דבר תעשי ממוצע...
    בהצלחה!
    כמה זמן את מנסה?
  • אני מנסה רק החודש .. חיחי
    אבל אני הבנתי שאי אפשר לדעת בפגישה אחת מתי בדיוק הביוץ לא ?
    אני בדיוק ביום האחרון למחזור שלי היום , ואם אני סופרת בכללי אז יוצא לי כל 32 ימים .. רק בגלל החודש שאיחר לי אז אני התבלבלתי ..
    יש לי היום תור לרופאת נשים שלי בערב
    ומה הערכה הזאת שמגלה ביוץ לפני הזמן באמת לא שווה? כי כבר קניתי מזמן ..
  • תבקשי ממנה היום בדיקת דם (2 אפילו) ומעקב זקיקים.
    תלכי לעשות בדיקה ראשונה ביום 11 מהיום הראשון למחזור שלך (ככה עושים לפני שעושים טיפול) תראי מה הערכים לפי הקישור הזה : https://sites.google.com/site/hormonelevelssite/
    אם את רואה שזה ממש נמוך ובמקביל לזקיקים שצריכים להיות 22 ע"מ לבייץ תנסי לתזמן..

אם סיימת עכשיו גלולות יש מצב שאת לא מבייצת עדיין חשוב מאוד לבדוק..
    המון בהצלחה! תנסי להישאר רגועה!@
    http://dwdf.daisypath.com/HZBAp3.png" border="0">
  • אני לא לקחתי גלולות אף פעם אז זה משנה ??
  • זה טוב אבל שוב כדאי לבדוק פרופיל הורמונלי, מעקב זקיקים ובדיקות דם לביוץ.

בייחוד אם התחלתם עכשיו בירורים :)
  • אז הייתי אצל הרופאה .. היא בדקה אותי באולטרסאונד פנימי בדקה את הרחם והכל ואמרה לי שהכל בסדר ואין בעיה והסבירה לי איך אני יכולה לזהות את הביוץ .. אני חושבת שאני הבנתי ואני מקוווה שיהיה לי עוד מעט עוד קצתתת בייבי קטן זה חלום חיי ..
    אז המחזור שלי נגמר מחר ,בראשון לחודש הבא אני יתחיל לערב את בעלי בעניין חחחח .. קצת אקשן בדרך כלל אנחנו לא עושים כל יום יום פעמיים בשבוע וזהו .. עכשיו הוא יהיה עייף אבל מה אכפת לייייייי !!!!
    וזהו מקווה שהמחזור לא יגיע חודש הבא ויגיע אהבת חייי ! או תגיעה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה