שיטות טבעיות להיפוך - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשלב הזה ממש אין מה להילחץ. זה עוד ממש מוקדם.
    אצלי כל ההריון היא הייתה במצג ראש, ודווקא בשבוע 36 התהפכה למצג עכוז. ככה שבשבוע 32 זה עדיין לא אומר כלום.
    אצל חברה שלי בשבוע 37 התינוקת הייתה במצג עכוז, קבעו לה תור להיפוך למחרת, וכשהיא הגיעה בבוקר הסתבר שהיא התהפכה.
    בכל מקרה יש שיטות טבעיות לעזור לעובר להתהפך למצג ראש. היעילה ביותר ממה שקראתי זה לזחול על 4 בבית. לי זה מאוד כאב בברכיים, אבל אם יש לך שטיח יכול לעזור.
    אפשר גם להשמיע לה מוזיקה דרך אוזניות שצמידי לבטן למטה. או אפילו יותר טוב אם האבא יקרא לה מלמטה. אפשר להעיר בפנס למטה.
    אפשר לשבת בתנוחת התפילה המוסלמית 15 דקות פעמיים ביום. ראיתי המלצות גם על לעשות עמידת נר כנגד קיר, אבל אני חייבת להודות שאני קצת פחדתי לעשות את זה בהריון.

בכל מקרה, ממש ממש אין לך מה להילחץ. העיקר שהעובר בריא ומתפתח יפה, כל השאר שטויות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה