תנועות עובר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 17.5 והתחלתי להרגיש תנועות עובר ממש מוקדם (כבר בשבוע 13+), התנועות היו מעין זרמים כאלה בבטן התחתונה, מן בועות מתפוצצות בפנים, לא כל יום, אחת ליומיים שלושה כשהייתי שוכבת או יושבת ומתרכזת, וזה היה מוכר לי מההריון הראשון..
    החל מהשבוע האחרון אני מרגישה משהו אחר, מעין דופק כזה בתוך הבטן, לפעמים בתחתונה, לפעמים עד גובה הטבור ומן דפיקות קלות בבטן, למעשה זה כמו התנועות המוחשיות שמרגישים בחודשים יותר מתקדמים רק שהתנועות עדינות יותרוהן מופיעות כמה פעמים ביום (בשכיבה או בישיבה).
    האם מישהי גם חוותה בשלב כזה כאלה תנועות?
    זה נעים לי וזה טוב אבל זה מוזר לי כי בהריון הקודם אני זוכרת שהתנועות של הזרמים והבועות היו לאורך יותר זמן ורק בשלבים הרבה יותר מאוחרים זה הפך למה שאני מרגישה עכשיו.
11 תגובות
עמוד 1
  • עם תהל חוויתי בשבוע שלך בועות ודפיקות חלושות כמו שאת מתארת
    (כי עם נהוראי זה קרה רק בשבוע 20+)
    זה מתחיל
    וזה הולך להיות טורניר רציני
    תהני

• תודה שירה
  • מהריון להריון מתחילים להרגיש מוקדם יותר , ובהחלט זאת ההרגשה תהני ממנהההה ... יש רגעים שאני מתגעגעת לתנועות המתוקות האלה (; אביבית
  • יתכן מאוד שההרגשות שהרגשת בתחילה, לא היו באמת תנועות עובר, ורק ההרגשות של עכשיו הן תנועות עובר.
  • גם אני בהריון הזה התחלתי להרגיש אותו ממש מוקדם סביב ה17 שבועות -מין תנועות של שוחה בתוך הרחם, כמו פרפרים כאלה. אני חושבת שאולי זה בגלל שהתרחבות הרחם מתרחשת מהר יותר ובעדינות יותר מהריון להריון כנראה יש לו מקום לשחות. גם עכשיו אני מרגישה אותו בועט די בעדינות. אני זוכרת שבהריון ראשון לאומת זה הרגשתי כאילו הוא מועך לי את כל האיברים הפנימיים והבעיטות היו ישר לצלעות.
  • אני חושבת שזה לא קשור אם זה הריון ראשון או שני.
    אני הרגשתי גם ביוץ.
    זה קשור לרגישות. אני התחלתי להרגיש אחרי עוגה או משהו מתוק משמעותית כבר בשבוע 9 הרגשתי משהו עדין ביותר. בשבוע 13 זה כבר היה בועות מתנפצות ואחר כך התחזק
    בעיטות עדינות אבל יותר ברור שזה בעיטות
    דופק בבטן יש לכולם זה הדופק שלך תסתכלי על הבטן של הבעל תיראי שגם לו יש.
    תאכלי שוקולד ותרגישי אחרי כמה דקות...זה נותן לעובר סוכר, אנרגיה....
  • קראתי עכשיו בגוגל שכאשר יש שיליה אחורית האישה מרגישה מוקדם יותר את תנועות העובר וכשהשיליה קידמית ירגישו מאוחר יותר.
    בנוסף אישה רזה תרגיש מהר יותר תנועות.
    ורשום שבין שבוע 13-25 מרגישים.
    תיראי בתוצאת הסקירה המוקדמת אם רשום לך שיליה אחורית או קידמית.
  • גם אני התחלתי להרגיש תנועות עובר מוקדם מאוד בשבוע 14
    תהני מהם ההרגשה הכי כייפית בעולם
  • לולי אני יודעת שדופק יש בכל מקום בגוף.לא התכוונתי ממש לדופק. התכוונתי שהתנועות הן בעיטות עדינות כאילו דופקים לי בבטן..
    מה שמוזר לי שהתחושות האלה של בועות מהר התחלפו בבעיטות עדינות בהריון הראשון הבועות נמשכו הרבה זמן..
  • לולי באמת יש לי שיליה אחורית!! ואני גם רזה. במצב רגיל אין לי בכלל בטן..
  • זאת הרגשה כייפית אבל באופן מוזר זה הטריד אותי שזה דונה מההיריון הראשון ולכן כתבתי את ההודעה הזאת. תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה