היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות, הייתי שמחה לדעת אם מישהי השתמשה או עכשיו משתמשת במנופור 600 איך זה בדיוק הולך? הבנתי שמכינים את התמיסה של 600 יח' אבל אני צריכה להזריק רק 225 אז רציתי לדעת האם יש סוגר לחומר שנשאר בבקבוקון והאם אני יכולה לקחת את זה איתי מכיוון ששבת אני לא אמורה לעשות בבית? שלא תהיה לי בעיה של בועות אויר וכו'
4 תגובות
עמוד 1
מה זה מנופור 600? זה שונה מהרגיל? אני הייתי מזריקה 6 קפסולות ליום, אם זה אותו הדבר אולי אוכל להסביר קצת
אני ממש לא יודעת,זו פעם ראשונה שאני עומדת להשתמש בזה. הבנתי שאת מכינה את התמיסה וזה 600 מי"ל וכל יום צריכה להזריק 225 מי"ל.
מנופור הולך לפי אמפולות . הרופא אמור להגיד לך כמה אמפולות להזריק .. אולי את מתכוונת לפיוריגון ..כי אז זה כמו עט שמזריקים כמו שאת אומרת תבדקי שוב לדעתי טעית בשם הזריקה או שלא הבנת את הרופא בהצלחה
זה לא פיורגון ב-2 הסבבים הקודמים שלי השתמשתי בפיורגון. זה מזכיר את הפיורגון רק מבחינת הענין של הכמויות להזרקה וזה גם מזכיר את הצטרוטייד מבחינת זה שמכינה בבית את התמיסה. בכל אופן תודה רבה!