הסבה מקצועית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    מי מכן עשתה הסבה מקצועית בשנים האחרונות? אני מתכוונת אחרי שנים של עבודה באותו תחום..
    אני לאחרונה חושבת על זה יותר ויותר כי דיי נמאס לי ממה שאני עושה והאמת גם חושבת להיות עצמאית בשביל לחסוך מעצמי את הבוס על הראש ולהיות אדון לשעות שלי..
    ראיתי באתר אחר פרסום לרימקס שהם מחפשים מתווכי דירות וזה הצית בי את השגעון.. לא יודעת אם זה מה שמתאים לי אבל בהחלט חושבת על זה.
    כמובן שזה צעד גדול ומפחיד לכן אשמח לשמוע מנסיונן של אחרות...
7 תגובות
עמוד 1
  • כידי לעבוד בנדל"ן צריך להיות תותך מכירות עינו כזה שיכול למכור קרח לאסקימואיים, ביטחון עצמי בשפע וכריזמה. אם כרגע תיארתי אותך פחות או יותר אז לכי על זה. קחי בחשבון שלמרות שיש הרבה עסקאות בסך הכל לא כולם מעוניינים לתת גם למתווך להרוויח על חשבונם. זו עבודה די קשה למען האמת ולפעמים עוברים כמה חודשים עד שיש הכנסה. יש לי כמה חברים ומשפחה שלמדו נדל"ן לאחר התלהבות קצרה רובם ויתרו על העיסוק.
  • עד לא מזמן זה מה שבעלי עשה, או יותר נכון ניסה לעשות.
    במשך שנה הוא הצליח למכור דירה אחת(!!!!!!) ולא בגלל שהוא לא תותח מכירות אלא בגלל שאנשים היום פחות הולכים על משרדי תווך.
    אני יודעת שאנחנו עכשיו קנינו דירה ואפילו לא חשבנו ללכת על משרד תיווך.
    זה מאוד תלוי באיזה איזור את עובדת אבל...לדעתי זה עבודה עם הרבה סיכון

• אני ב - 2007 קיבלתי את התעודה תזונאית קלינית ונטורופתית ועזבתי תחום של הנה"ח והתחלתי לעבוד כנטורופתית.
    לפני כן הייתי 11 שנים בהנה"ח
  • אני חושבת שיש לי את זה, בצעירותי עבדתי במכירות של חברת תיירות ועשיתי כסף לא רע (מעמלות..)

קצת הדאגתן אותי במה שכתבתן על תחום הנדל"ן, לא חשבתי שזה ככה. ענברית, איפה בעלך עבד? היה מתווך עצמאי?

כי דרך רימקס (שנחשבת חברה טובה בתחום הנדל"ן לפי מה שאני יודעת) הבנתי שהם שולחים אותך לקורסים והשתלמויות וממש מלווים אותך ועוזרים לך (נותנים משרד, מאגרי נתונים וכו'..) ובאמת ההכנסה תלויה בך אבל אם את טובה אין סיבה שלא תצליחי. לא?

• בעלי מתווך ויש לו משרד תיווך זה תחום ממש לא קל ועד שרואים את הכסף זה ממש לא פשוט.
    אגב ברימקס הסוכנים מתחלפים כמו גרביים..
    אם את אוצה רשמי לי את המייל שלך ואקשר אותך עם בעלי הוא ישמח לענות לך על כלהשאלות.
  • היי לבנדר,
    באיזה משרד בעלך עובד?

• בעלי עצמאי כבר הרבה שנים ויש לו חברה ומשרד משלו באזור המרכז.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה