היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לקראת הלידה אני כבר מתחילה לעשות חושבים לגבי המשך דרכי בעבודה. אני כרגע עובדת כפקידה בעבודה משרדית בין השעות 9:30-18:00 אני עובדת כבר כמה שנים [אמנם לא רצוף] וזו המשרה. הבנתי כרגע שאין מצב מצד המעסיק להתגמש בשעות וכמובן שאחרי הלידה בע"ה אין מצב שאני אסיים לעבוד מידי יום ב18:00 בערב [יש לי גם נסיעה הביתה של כ40 דקות לפחות..] אני ממש לא רוצה לחזור הביתה כל יום ב19:00 בערב אני גם לא חושבת שאמצא מסגרת לתינוקת שפעילה בין השעות האלה [אלה אם כן תיהיה לי עזרה מההורים אבל קשה לבנות על זה ב100% מידי יום].
שאלתי היא כזאת, הבנתי שאני זכאית כרגע לחופשת לידה בתשלום שלושה חודשים ומה אח"כ ? ... אני יודעת שמגיע לי את הפיצויים אם עבדתי למעלה משנה [זה בטח סכום זעיר]. השאלה מה לגבי דמי אבטלה?... האם אני זכאית לדמי אבטלה?
8 תגובות
עמוד 1
אם את עובדת שם יותר משנה את זכאית לפיצוים כאילו שפיטרו אותך, הפיצויים הם בסך שכר של חודש על כל שנה. את זכאית להתפטר עד 9 חודשים אחרי הלידה כידי שזה יחשב לצורך טיפול בילד (את לא חייבת הסברים למה בדיוק את עוזבת). לדמי אבטלה תהיה זכאית רק לאחר המתנה של כ3 חודשים מרגע שהתפטרת כלומר עם את מודיע למעסיק שאין בכוונתך לחזור לאחר תום חופשת לידה של 3 חודשים, תהיה ללא הכנסה במשך עוד 3 חודשים עד אבטלה. אם באמת מגיע לך פיצויים אז זה יכול לעזור במשך זמן זה. תקופת האבטלה תלויה בגיל ומצב משפחתי. אני מתכוונת לעזוב אחרי הלידה את העבודה שלי, אני עובדת כבר 3 שנים במשרה מלאה, כך שאני מצפה לבלות עם התינוק הפעם 9 חודשים עד שאחפש לי משהו אחר (3 חודשים חל"ד,3 חודשים ע"ח פיצויים,3 חודשים ע"ח אבטלה)
הבנתי אותך..תודה.
למה לא נותנים דמי אבטלה ישר לאחר ההתפטרות? אין אפשרות להיות שלושה חודשים ללא המתנה.
אני צריכה להתפטר לא מרצון אלא מאילוציי מערכת כלומר אני עובדת כרגע עד 18:00 ואין לי מסגרת לתינוק עד 18:00 בערב. למה אני אמורה "להיענש" על כך כיבכול?...
יש תנאים בהם תוכלי לקבל אבטלה מייד ,בדקתי באתר "כל זכות" וזה מה שרשום שם" יש לשים לב, שעובדת המתפטרת תוך 9 חודשים מיום הלידה, זכאית אמנם לפיצויי פיטורים, אך יהיה עליה להמתין 90 ימים מהיום שבו הפסיקה לעבוד על מנת לנצל את זכאותה לדמי אבטלה (במידה והזכאות קיימת). אין חובת המתנה של 90 ימים במקרים של התפטרות מוצדקת, כלומר התפטרות בשל אחת מהסיבות הבאות: התפטרות עקב מצב בריאותי לקוי של העובדת או של בן משפחתה. התפטרות בגלל הרעה מוחשית בתנאי העבודה, או בשל נסיבות שונות ביחסי העבודה שבהן לא ניתן לדרוש מהעובדת להמשיך בעבודתה (לדוגמה: אופי העבודה, שעות עבודה ארוכות מאוד, משרה מפוצלת, מרחק מעל 40 ק"מ וכו').
אני התפטרתי לצורך טיפול בתינוק, זו ההגדרה בביטוח לאומי זה אומר שכביכול הם מפטרים אותך ואת זכאית לפיצויים קיבלתי פיצויים אמת שחיכיתי 90 ימים (חוק מעפן) ואז חתמתי אבטלה.
וואוו שירה, איך מסתדרים תשעים יום בלי הכנסה?? הזויי
תדעו שלהתפטר מייד אחרי לידה זה לא כל כך חוקי כיוון שביטוח לאומימ שלם על 3 חודשים של חופשת לידה ואת נחשבת עדיין עובדת אחרת לא היית מקבלת דמי לידה אבל כבר שמעתי על נשים שעשו זאת התפטרו סמוך ללידה ואכן קיבלו מייד אבטלה בתום חופשת לידה. מה שחשוב הוא שבמכתב פיטורין מהעבודה יהיה תאריך סמוך ללידה. כי 90 יום בכל מקרה סופרים במקרה של התפטרות אחרי לידה.
בהצלחה!
יואו איזה באלגן!!! למה הם מקשים כ"כ על היולדת ? אני לא מבינה!! אני ממש בפחד .. יהיה קשה להתקיים שלושה חודשים עדל קבלת דמי אבטלה ללא הכנסה.