אוף אני על סף יאוש מהכאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע 35 אוטוטו ומקוררת כבר ארבע ימים.בקושי מצליחה לנשום ממש קוצר נשימה בעיקר בלילה.כאבי ראש עייפות צמרמורות..האף פעם סתום ופעם מנוזל ולחץ על הלסת..ביומיים האחרונים לסירוגין מקבלת צירים ממש חזקים אבל מורגשים רק במרכז הגב מתחת לצלעות.כאב שמעוות לי את כל הגוף.אחרי סיישן של חצי שעה זה נרגע ולפעמים חוזר שוב בעיקר בשעות לילה.אין מקום בגוף שלא כואב..מה עושים? לפנות למיון? יש משהו שאפשר לעשות עם צינון כזה שאולי כבר הפך לשפעת?
4 תגובות
עמוד 1
  • גם אני מצוננת כבר המון זמן, האף בקושי נושם ולחץ על האוזניים, הראש ומה שבינהם. הרופא היציע לי לעשות אנלציה עם מי מלח, אם אין מכשיר בבית ניתן לעשות גם בקו"ח, זה מיבש את הנזלת. ודבר נוסף אדים קרים להקלה על הנשימה.
    לא נראה לי שכידי לגשת למיון לדעתי סתם יחזירו אותך הביתה, לכי לרופא משפחה שירשום לך אנילציה. ותשתי המון הצירים יכולים להיות בגלל שאת לא שותה מספיק.
  • גם אני עם נצלת וקושי בנשימה ממש מיואשת לא יודעת מה לעשות.
    נתתם לי אחלה רעיון לגבי אילציה שכחתי מזה זה באמת יכול לעזור
    אתן הולכות לעבודה או בבית? אני שוכבת בבית

• אני לא עובדת כרגע בכלל אז למזלי נחה בבית..באמת אבדוק את עניין האינהלציה אולי זה יעזור..תודה בנות
  • תרגישי טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה