שאלות לגבי חדר לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות
    בעלי ואני היינו השבוע בסיום בחדר לידה ברמבם ויש לי מספר שאלות אליכן.
    * הדבר שהכי הפריע לי זה שהם אומרים שהבעל יכול להיות נוכח רק בשעות הקבלה : 9:00-13:00 , 16:00-21:00 . למה הוא לא יכול להיות איתי כל היום ??? מה זו ההפסקה הזו באמצע היום ?
    אני מבינה שהוא רוצה לישון בלילה במיטה שלו ושיש עוד בנות בחדר שצריכות מנוחה, כולה בעל שישב איתי בשקט...
    * הבעל לא יכול להכנס לתינוקיה ולראות איך רוחצים את הילד, מאכילים אותו (אם אני אבחר בבקבוק), או כל טיפול אחר שעושים לילד - רק לאמא מותר להכנס. אם אני עייפה, ישנה או סתם לא מרגישה טוב, למה שלא אוכל לשלוח את הבעל האוהב להשגיח על העולל שלנו ???
    * יש שם 9 חדרי לידה, לא בכולן יש שירותים צמודים ובפחות מזה יש מקלחת צמודה. זה משהו שחשוב שיהיה בחדר או שזה נורמלי שזה מחוץ לחדר הלידה?
    * יש שם חדר הנקה והם אומרים שיש הדרכת הנקה כל יום, כל פעם מישהי אחרת... ובנוסף כל הצוות מוסמך לעזור בהנקה - עבר הסמכה. באמת יש מדריכת הנקה כל יום ? כבר שמעתי מלא סיפורים מחברות שזה ממש לא הצליח להן ולא הייתה בבית החולים מדריכת הנקה או שהייתה ובאה אליהן רק ל 10 דקות מחוסר זמן, ועכשיו, חודש אחרי, הן עדין מתקשות להניק.

אני חייבת לדעת אם הדברים האלו הם שטויות במיץ ושאני דואגת לחינם...
    או שאני צודקת בחששות שלי
    בחיפה יש עוד בתי חולים עם חדרי לידה, אני כבר נרשמת לסיור בכרמל...
9 תגובות
עמוד 1
  • תמשיכי עם החוות דעת על בתי החולים - אני לא חשבתי בכלל ללכת לסיורים

לגבי שעות הביקור של הבעל אני ידעתי ... חברה שכבר ילדה אמרה לי שזה טוב ככה יש שקט
    אני בגישה שלך שלא יזוז ממני
  • ב"ה

אני ילדתי בילינסון 3 פעמים לא הייתי בכלל בסיור...

היה לי טוב, מצוין לדעתי שעושים הפסקה פעם ביום שכולן תוכלנה לנוח ככה בין 14 ל16, לבעל יש את כמעט כל היום להיות על ידך אבל צריך להתחשב ביולדות אחרות שרוצות לישון. נראה לי שרוב הבתי חולים יש את אותם נהלים פחות או יותר אל תשברי את הראש,תחפשי מקום עם אוירה נעימה ונינוחה.
    ב"הצלחה
    [URL=http://www.lovetextlive.com]

• תראי, מה שאני עשיתי בנהריה כשילדתי שם, כשנגמרו שעות הביקור, יצאתי עם בעלי (לשעבר) והתינוק ללובי ושם ישבנו.

תתארי לך שאת בחדר ושהמשפחות של אלו ששוכבות איתך בחדר מגיעות ועושות המון המון רעד, שככל מה שאת רוצה זה לנוח?

יש הגיון בדברים האלו....

אין לי מושג איך זה הולך שם ברמב"ם, אבל בעלך תמיד יוכל להשאר איתך גם מחוץ לשעות הביקור - רק תמצאו מקום כמו לובי כזה לשבת שם

• לא בקטע של להפריע ולא מצפה שכל המשפחה תהיה נוכחת לידי - רק בעלי היקר והאוהב...
    ומה לגבי הדרכת הנקה ? חשוב לי שתהיה הדרכה אמיתית ולא 10 דק' לכל יולדת...
    ולמה לבעל לא נותנים להכנס לתינוקיה להיות נוכח בטיפול בפעוט ?
  • טוב, זה באמת משהו שלא ברור, כי בנהריה כן נותנים לבעל להכנס לתינוקיה מתי שהוא רק רוצה..

דווקא שמעתי בבי"ח כרמל זה גם אפשרי... תנסי לבדוק גם בבני ציון
  • קודם כל אני ממליצה באהבה על רוטשילד-בני ציון!!!
    ברוטשילד בעלי היה יכול להיות בכל השעות עד 12:00 בלילה
    בעלי יכל להכנס לתינוקיה מתי שרק רצה(גם לי וגם לו היה צמיד על היד)
    והיועצות הנקנה שם מדהימות עם הרבה סבלנות

• אני ילדתי ברמבם לפני 4 שנים וכל הזמן הייתה מדריכת הנקה .

פעם ביום היו הדרכות של המדריכות הנ"ל בנוגע לכל מה שקשור לתינוק (רחצה, האכלה, הנקה, בקיצור הדרכות מאוד מעניינות
    כל פעם שהייתי צריכה מדריכת הנקה היא הייתה מגיעה ועוזרת
    ישנה שם מדריכת הנקה בשם אירה לא זוכרת את שם המשפחה שלה שפשוט תותחית אבל גם שאר הבנות היו בסדר גמור ומאוד סבלניות

ובנוגע לשעת מנוחה אני חושבת שזה בסדר גמור שיש את ההפסקה הזאת כי חכי בחשבון שגם הבעלול האהוב צריך לנוח להתקלח. וגם את בזמן שהתינוק ישן זה הזמן שגם את יכולה לנוח ולצבור כוחות במיוחד אם את רוצה להניק

• טוב אתן באמת גורמות לזה להישמע הרבה יותר טוב מאשר בהתחלה...
    לא ממש רציתי לגשת לכרמל, יצא לי להיות שם בבדיקות והרגשתי אדישות כזו באוויר וגם הרופאת נשים שלי אמרה לי שהם בשיפוצים עכשיו אז לא הכי מומלץ לגשת אליהם (והיא דווקא שולחת אותי שם לרוב לעשות בדיקות)
    יצא לי לבקר חברות שילדו שם וההרגשה הכללית שלי מהמקום לא הייתה כל כך חיובית כמו שהלכתי לבקר חברות שילדו ברמבם.

אני אחליט סופית אחרי שאלך לסיור בכרמל למרות שהיד נטויה דווקא לכיוון רמבם
  • אני ילדתי באיכילוב.
    *בעלי הגיע חופשי מתי שרצה בכל שעות היום.היה לו צמיד על היד וכך זוהה כאבא וזה איפשר לו להגיע וללכת מתי שרצה.
    *גם בתינוקיה אני זוכרת שלא היתה שום בעיה.
    *לא שמעתי ולא ראיתי חדר בלי מקלחת ושירותים בתוך החדר.
    *היה חדר הנקה כללי והיו חדרי הנקה יותר פרטיים בתוך התינוקיה עם מחיצות ווילונות.
    היתה יועצת הנקה שהסתובבה בבי"ח והיתה זמינה כשצריך אותה. מי אמר שתצטרכי וכל הזמן? אולי תסתדרי עם ההנקה ולא תצטרכי או שתצטרכי רק פעם אחת ולא יותר?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה