יש פה מישהי שילדה באסף הרופא?? אשמח לשמוע חוויות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתכוונת ללדת שם.. רציתי קצת לשמוע על החדרי לידה, התינוקיה
    האם נותנים לבעל להיות איתי בכל שעות היום
    כל מה שאפשר לדעת

1 תגובות
עמוד 1
  • אני יילדתי שם לפני חמש שנים.היה זמן המתנה די ארוך.אחרי שירדו לי המים והייתי עם צירים ממש כואבים הפתיחה לא התפתחה ומשעה 1 בלילה כשירדו לי המים רק בשעה 6 וחצי בבוקר התפנה בשבילי חדר לידה..זה מינוס בעיניי כי אחרי לידת מים אסור להסתובב ומומלץ להיות בשכיבה או לפחות בחדר לידה בשביל שתהיה אפשרות לעשות מקלחות וכ"ו..
    המרדים הגיע די מהר והצוות היה די זמין..זה פלוס..
    יש את כל האפשרויות להפגת כאבים ומה שתבקשי יתנו לך.
    היה לי מיילד גבר מקסים ביותר שכבר לא עובד שם והבנתי שהוא פתח מרפאה פרטית.אחרי הלידה טיפלו בתינוק והעבירו אותו לתינוקיה לבדיקה וטיפול.תוך שעה החזירו אותו אליי לשעה נוספת שזה נחמד לאללא.נתנו לבן זוגי להכניס אותו לחדר התאוששות.
    האישפוז היה במחלקה להריון בסיכון בגלל שהמחלקת יולדות היתה מפוצצת ובמחלקה שלי היה פתוח מבחינת שעות ביקור כי זה לא יולדות אז לא יודעת להגיד לך לגבי שעות ביקור או שעות שהיית הגבר. לא חושבת שמגבילים את הבן זוג מבחינת שעות אבל בטוח שלא מרשים לישון שם.יש יועצת הנקה זמינה.צוות התינוקיה נחמד מאוד..בסך הכל היתה לי חוויה לא רעה בכלל והייתי מרוצה ורגועה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה