היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עומר מסתבר עם לשון קשורה, לא מפריע לו לינוק ולא מכאיב לי שאלתי בטיפת חלב ואצל הרופאה בקופ"ח כולם אמרו לי אם זה לא מגביל אותן אל תגעי...מה זה לא לגעת?? זה יכול לעשןת לו בעיה בדיבור בעתיד... האם לילד/ה שלכם היתה לשון קשורה ומה עשיתן? אני יודעת שעדיף להתיר עכשיו שהוא קטן, למה לא מתייחסים לזה? בנות עזרה אנחנו לא יודעים מה לעשות ובעלי קצת בלחץ...
14 תגובות
עמוד 1
כדאי לשאול רופא בכיר, וקלינאית תקשורת.
מה הכוונה לשון קשורה??? נשמע מלחיץ ...
סושיל'ה אני מקווה שהכל בסדר . תעדכני!!!!
ממי, תתירי אותה. זו פרוצדורה של שניה וחצי בדיוק. מה זה לא לגעת? לכולם מתירים אותה
כן צוצית צודקת תתירי אותה זה ממש עניין של שנייה לכל מי ששמעתי שהיה את זה התירו את זה וזהו
אנחנו לא התרנו כי גילינו עליה רק בגיל 4 חודשים והיה נראה לי כואב בגיל הזה...
בתכלס הוא היום בן 3.5 ינק טוב ללא בעיות, ומדבר טפו טפו הלוואי על כולם. רהוט ותקני עם כל האותיות. אני חושבת שמאוד תלוי באיזו רמה היא קשורה. אחורי או קדמי וכו. הכי טוב להתייעץ עם רופא הילדים שלכם.
אני יודעת שכדאי להתיר אבל הרופאת ילדים אמרה שעדיף לא לגעת. עם מי אני יכולה להתעייץ ומי עושה את הפרוצדורה הזאת??
לי יש לשון קשורה ברמה קלה - לא הפריע לי לינוק וכמובן שלא לדבר. ההורים שלי בזמנו לא היו מסוגלים לחשוב על הפרוצדורה הזאת
לפי מה שהבנתי זה משהו קל, הןא יונק ולא מכאיב ואני טיפוס ששמה לב לדברים וחפשתי ישר את הלשון הקשורה ולא ראיתי עד שהיועצת הנקה לא אמרה...גם שהוא בוכה הלשון לא בצורת לב או משהו.. בקיצור אנחנו לא יודעים מה לעשות.
אני יודעת על ד"ר בוצר שהוא מומחה על ומבצע את הפרוצדורה בקלי קלות.
אפשר גם להתייעץ איתו אם כי אני סבורה שהוא ימליץ בכל מקרה כי אם אתם כבר אצלו זאת פעולה של שניה וחצי..
אם לא בא לך על הטרטור הזה ואת סומכת על הרופאה והיא מקצועית- הייתי עוזבת.... בעיניי אם לא מכאיב בהנקה סימן שהקשר ממש לא חמור ולא ישפיע..
היי לבת שלי יש לשון קשורה, גם לי נתנו להחליט, החלטתי להשאיר היום היא בת 5 ינקה עד גיל שנה וחצי ומדברת מצויין..... בהצלחה אגב יש רמות שונות של לשון קשורה
נפוץ מאוד והבנתי שזו פעולה פשוטה לחלוטין ואכן מפריע לתינוק לדבר ודורש את הטיפול הקטן הזה תלכו לרופא שמבין בזה בטוחה שיעזור לכם ממש אין מה לדאוג יום נעים לכולם
הי מאוד מסכימה עם אחת ויחידה.. אצלנו זה היה קל ואחורי, ובכל זאת חתכנו. ההנקה אצלנו לא משהו אז אמרתי שאולי זה יעזור וגם לא לקחת סיכון עםהפ בעיות בדיבור. באופן עקרוני זו פעולה מאוד פשוטה, זה לא כמו ברית אז לא ראיתי בזה סכנה אפילו בגיל חודש
לעדן יש לשון קשורה..היועצת הנקה אמרה לי את זה עוד בבית חולים. . מסתבר שגם ללורן יש והיא כבר בת שנתיים וחצי ויש לה דיבור ושפה של בת 10 וגם לי יש..
לבן של חברה שלי היתה לשון קשורה, התירו לו את זה בשניה אחת אצל רופא עוד לפני שהיה בן חודש אני חושבת שכבר עשו לו את זה