זירוז עקב מיעוט מי שפיר יחסי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב!
    הריון שלישי שבוע 38+2, הריון תקין עד כה, בשבוע 37 נשלחתי לבית חולים עם מיעוט מי שפיר של 7 בערך חתמתי סרוב אשפוז וסרבתי לזירוזים לאחר שהייה של שלושה ימים בבית חולים בהם המוניטורים היו תקינים ומצב מי השפיר היה 9, בשבוע לאחר מכן המשכתי במעקב בקופ"ח שם מי השפיר נעו בין 9-12 ובכל זאת היום הרופא שוב שלח אותי לבית חולים לזירוזים, הטענה היא שלא בטוח תתחיל לידה בעצמה בגלל שיש מיעוט של מי שפיר ומה זה משנה אם אלד עכשיו או עוד שבוע...קשה לי עם הטיעונים שלו, אני בעד לידה טבעית, מה גם שעדיין לא הבנתי אם אני לוקחת סיכון בזה שאני ממתינה או לא.... הסביבה שלי די לוחצת ללכת לבית חולים ואני מתלבטת.... אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני....
    תודה!
6 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב
  • גם אני מצטרפת לדעה שלא לשחק עם הדברים האלו, ואם הרופא ממליץ צריך לבצע.
  • אני בטוחה שהרופא מלחיץ אותך מטענות מוצדקות.מיעוט מי שפיר זה לא דבר כל כך נוח לילד ועלול גם להיות מסוכן כי הוא צריך להיות סגור הרמטי בתוך השילייה עם המי שפיר ואם יש מיעוט אז כנראה שיש נזילה וזה אומר שיש פתח ממנו המים בורחים.פתח כזה נשמע לי מסוכן..מחשבה על חדירת חיידקים מלחיצה.. תחשבי שוב ואני עדיין בעד המלצת הרופא..
  • היי.
    לי היה מיעוט מי שפיר בהריון הראשון ואמרו בפירוש שמיילדים רק אם 5 ומטה. היה לי קבוע כל הזמן 6-7-8 לא יותר. ככה הגעתי לשבוע-40...
    אבל אני גם הלכתי להתייעץ עם מומחה פרטי (ויקר) שבדק והסביר לי איך הם מודדים (סכום הס"מ מכל פינה של הרחם) ולמה הבדיקות האלה לא תמיד אמינות. הוא טען שלדעתו אין לי בכלל מה לדאוג.
    בסופה של חפירה: אם יש לך רופא אחר להתייעץ איתו אז תנסי, אני איתך בעד הטבעי. אבל אם אין לך, התינוק ישרוד לידה בשבוע שלך בבטחה ולא כדאי לקחת סיכונים מיותרים...
    בהצלחה!
  • אני גם חושבת שאת צריכה להתייעץ עם רופא ולקבל ממנו את כל התשובות.
    הסירוב שלך לזירוז מובן לי אבל את חייבת לדעת האם את לוקחת סיכון או לא. אם מדובר בסיכון אז זאת בעיה. יש לי הרגשה שיצאת מהרופא בלי שום אינפורמציה.
    אני מציעה לך לפנות לרופא שייתן לך את כל האינפורמציה והאם הזירוז הוא הכרחי או לא.
  • תודה על כל התשובות, החלטתי ללכת לבית חולים ביום ראשון ולפעול לפי הבדיקות שלהם, אני מקווה למשוך כמה שאפשר אבל אם אין ברירה אז אין ברירה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה