מעקב זקיקים - עזרה דחוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני כבר לא יודעת מה לחשוב, הכל פתאום מתבלבל לי...
    היום הייתי במעקב זקיקים בפעם השניה ומשהו לא מסדר לי.
    בחודש מאי ביצעתי בדיקת דם של פרופיל הורמונאלי שיצא תקין ובאותו חודש בדיקת דם לביוץ שגם ימפצאה חיובית כלומר אני מבייצת. חודש לאחר מכן (חודש יוני) ביקשתי שוב ליתר ביטחון לבצע בדיקת דם לביוץ שגם יצאה חיובית.
    בפעם האחרונה קיבלתי בתאריך 12/10 ז"א אמורים לראות כבר תחילת ביוץ/זקיק מוביל...
    יום רביעי ראו בשחלה שמאלית זקיק בגודל 10-11 ובימין כלום.
    היום עשיתי שוב וראו בשחלה ימנית שני זקיקים בגודל 8 ובשחלה שמאלית אותו הדבר, זקיק בגודל 10.
    אני כבר לא מבינה, מצד אחד הבדיקת ביוץ מראה שיש ביוץ ומצד שני הם בכלל לא מתפתחים...הטכנאית אמרה שהם עדין ממש קטנים.

מישהי עשתה פעם מעקב זקיקים? יכולה להסביר לי מה קורה כאן?
9 תגובות
עמוד 1
  • נסיכה שלי קודם כל תרגעי!
    באיזה יום מחזור את?
    תעקבי אחרי הזקיקים ותוודאי שהם גודלים..
    ותבקשי שוב בדיקת דם החודש, אצלי היו זקיקים קטנים שלא התפתחו אחרי הביוץ..
    אולי שוב הביוץ שלך מאחר, תלכי למעקב ביום ראשון או שני.. תעדכני על ההתפתחות.
    מה הגודל של הרירית???
  • היי יפה שלי!
    הרירית בעובי 6.3 והיא אמרה שזה תקין ובסדר, אבל לא הגיוני שביומיים הזקיקים פשוט אותו הדבר ולא גדלים, זה אמור לגדול בכל יום ב 1.5-2 מ"מ...
    זה אומר שלא התפתח כלום ונשאר אותו הדבר, בפעם האחרונה קיבלתי ב 12/10 ממש דימום...ב 9/10 היה לי כתם שמודיע לי שקיהלתי ואז יומיים אין כלום ואז ב 12/10 ממש דימופ וזה התאריך שאמרו לי שכביכול קיבלתי...
  • אז את ביוץ.14 והביוץ מאחר לך... לא תקבלי תוך 28 יום החודש...
    היו לי פעמים.שהזקיק היה 19 ביום אחד ויום אחרי הוא היה 15, הגודל.לא הכי מדויק וזה לא חיב לגדול 1.5-2 ביום... אצלי ביום 3 הייתי עם זקיק 15 וביום 13 הוא היה 22!! ככה שאל תיבהחי זה קורה..
    תלכי יום ראשון ושוב ביום שלישי, לא צריך כל יום לךכת למעקב...
    בהצלחה נסיכה!!%. מחזיקה אצבעות לחודש מנצח!!
    תאכלי את האדוןהרבה שום ומיץ רימונים טרי!!!
  • בכללי אני לא מקבלת כל 28 יום, המחזור שלי אפשר לומר מלבד הפעם ההיא שאיחר בשבועיים הוא כל 30-31 יום...
    אבל אני אומרת לך, כלום לא מתפתח שם, כלום!
    זה יישאר ככה...אני ממש מרגישה שיש לי בעיה בביוץ...לא הגיוני בכלל
  • למה שזה ישאר ככה? ולמה את.מרגישה שיש. כבר ביוץ?? זה לא הגיוני, זקיק צריך להיות 22 בשביל.לשחרר ביצית!! אני חושבת שהחודש.תקבלי בסביבות 38-40 יום, אבל צריך לעקוב. לא להילחץ תעשי עוד בדיקה בלי לחץ הביוץ יגיע בעזרת.ה!
  • אולי את גם פוליציסטית, עשית אולטאסאונד אגן?
  • לא...לא עשיתי
    אבל בגלל שעשיתי פעמיים בדיקת דם לביוץ ויצא תקין וגם בגלל שהמחזור סדיר אז אולי בגלל זה אומרים שזה לא שחלה פוליצטית...
    למרות שכל הזמן אומרים וזה גם צויין בטפסים שהיא הביאה לי שיש לי הרבה זקיקים קטנים בשתי השחלות וגם רופאה אחת אמרה לי שהצורה של השחלה שונה ...לא כל כך הבנתי אותה.
    נמאס לי מהרופאים בקופת חולים!! הם מזלזלים ולא מבינים כלום מהחיים שלהם...מה אני אעשה??
  • מאמי, אני גם מבייצת לבד. אני גם הייתי מקבלת מחזור יחסית סדיר ואני כן קצת פוליציסטית, זה לא אומר שלא תבייצי לבדשוט אומר שיש פעמים שהביוץ יאחר כי ההבשלה של הביצית יותר איטית.בשחלה שאמורה לשחרר את הביצית..
    תלכי לרוםאה שוב ותשאלי בפרוש מה אומרת הצואה של השחלה. תשטלי שטלות כל.הזמן!!! אל תתביישי.. <3
  • פוקה יקרה..

הייתי ממליצה גם לעשות בדיקה של רזרווה שחלתית.
    גם אצלי הבדיקות האלו הראו שיש ביוץ והרירית שלי מתפתחת מצויין
    אך רזרווה שחלתית גבולית וכמעט נמוכה.. מה שאומר שגם אם יש ביוץ (ויז ביוץ) הביציות צריכות עזרה כדי להיות בשלות לרמה של הפרייה..

תיקראי על זה קצת באינטרנט

אבל זה רק מה שהיה אצלי אז זה רק כיוון שאפשר לבדוק
    בכל מקרה, לא להלחץ.. יש סיכוי מאוד גבוה שהביוץ פשוט מאחר החודש
    קורה לפעמים שכמה ימים תהיה גדילה נגיד רק של 1 ובמעקב אחריי שלושה ימים בערך פתאום הזקיק יגדל ב 3-4
    אין לדעת.. הגוף הוא לא מדוייק כמו מחשב וזה משתנה מחודש לחודש ומיום ליום

אז לכי שוב למעקב ותיראי אם משהו התפתח ואם לא אז תבקשי לדבר על זה עם הרופאה ולראות מה היא מציעה.....

בהצלחה מאמי
    תעדכני....

ליטלילי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה