בנות עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות עזרההההה ..המחזור נגמר לי לפני יומיים , ויש לי הפרשות מימות מוזרות כאלה , מזה !?
    ו..יש לי כאבי צד בצד שמאל כמו דקירות והרגשה של מחזור מתקרב אותה הרגשה , חשבתי זה כאבים אולי אני צריכה לשירותים אבל , לא ! חחח
    מזה הדבר הזה ? ממש אני מרגישה את הפרשה יוצאת וכאבי צד כואבים נורא!
    מאוד מוזר לי לא היה לי ככה אחרי מחזור בדרך כלל .... זה קורה בדרך כלל ?
    כי לי לא ... היום הייתי אצל רופא משפחה , ושבוע הבא יש לי תור לרופאת נשים .. למעקב הריון ..
    כי מי שלאיודעת אני מנסה להיכנס להריון החודש מחכה לביוץ .. ומקווה לטוב
    טוב סורי על החפירה !!!!!!!! תודה לכן על זמנכן
7 תגובות
עמוד 1
  • ובנות סליחה שכחתי לציין שיש לי גלי חום וסחרחורת ובחילה כזאת .. ממש כמו לפני שיש לי לפפני מחזור .. אוףף
  • נשמע מוקדם מידי אבל יכול להיות שזה הביוץ שלך
    יש נשים משרגישות את הביוץ שלהן
    אצל חברה שלי זה היה כל כך חזק שחשבו שאולי יש לה קילה.... בסוף זה פשוט היה הביוץ החזק שלה ולפני חודש נולדה לה בת ראשונה!
    בכל אופן תלכי לרופא שיבדקו אותך..... כמובן

מאחלת לך בהצלחה בניסיונות (הכי כיף זה הניסיונות)
    ממליצה בחום לחשב את הביוץ במחשבון ביוץ
    ובנוסף להרים רגליים אחרי (עמידת נר) כדי לעור לשחיינים!
    ב ה צ ל ח ה

• כן נשמע לי מוקדם מידי .. המחשבון מראה לי ב1 לחודש עד ל 8 ימים פוריים ... אני פשוט לא רוצה לפספס את הביוץ .. אני פשוט יעשה מ1 ל8 יום כן יום לא .. הכי טוב לא ?...........
  • נשמע לי כמו ביוץ
    אל תסתמכי על המחשבון אולי שלך מקדים

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• סימני הריון לא מרגישים יומיים אחרי מחזור.
    יכול להיות ביוץ.
    אולי דלקת בדרכי השתן? תפני לרופא נשים ובהצלחה
  • לא הריון זה בטוח לא אני יודעת .. חח כי הייתי אצל רופאת נשים לפני כמה ימים ועשינו בדיקה פנימית , סתם סיקרן אותי מה זה היה .. זה היה אתמול היום כבר לא רלוונטי .. אבל תודה בנות ..

מקווה שהביוץ שלי יהיה בסוף שבוע הבא סוףסוףףףףף והחודש הבא אני יוכל להגיד.. אני בהריון !!!!!!!!!! :)
  • בע"ה!! מחכים לך כאן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה