בדיקת ביוץ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן,
    אני מנסה כבר משהו כמו חצי שנה להיכנס להיריון ולא הולך.......
    החודש קניתי מקלוני ביוץ. אין לי מושג מתי מתקיים, לא מרגישה שום דבר....
    השאלה: מתי צריך להתחיל לבצע את בדיקות הביוץ (מיד בתום המחזור?) וכמה זמן להמשיך עם הבדיקות?
    יש לציין שביצעתי בדיקת דם והכל תקין מבחינת פרופיל הורמונאלי וביוץ ישנו. השאלה היא כעת מתי הוא מתקיים?
    תודה ומחזיקה לכולכן אצבעות.

מעת לעת אני קוראת תיאורים על היום המדכא שמקבלים מחזור אז החודש זה היה ממש כך כל כך התעצבנתי - תחושת חוסר אונים..... אז החלטתי לעשות מעשה ולהתחיל לבדוק.
    אשמח להנחייתכן בנות
2 תגובות
עמוד 1
  • היי מירב ,
    הכל כתוב בהוראות , מתחילים את הבדיקה מהיום ה11 של המחזור במידה והוא סדיר ( כל 28 יום )
    שיהיה בהצלחה , מחזיקה אצבעות !!
  • רשום שם בדף הוראות , וגם יש שם טבלה שמראה לך איך לבדוק וכל כמה זמן .. תלוי כל כמה המחזור שלך מופיע 28 זה 11 אחרי המחזור , 31 זה 14 וכך הלאה ...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה