מעקב זקיקים - המשך שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי ד"ר שבוע טוב,

בהמשך לשאלה שלי בגין המעקב זקיקים, ענית לי כתשובה שייתכן כי מדובר בביוץ מאוחר וסביר להניח שיסתדר.
    יום שישי הייתי שוב במעקב זקיקים (בפעם הראשונה ביום רביעי נראה זקיק בשחלה שמאלית בגודל 10-11 ווסת אחרונה 12/10)
    יום שיש נראה זקיק בשחלה שמאלית בגודל 10 ובשחלה ימנית שני זקיקים בגודל 8

רציתי לשאול:
    1) עדיין מדובר בביוץ מאוחר? ז"א ביומיים לא התפתח כלום בשחלה שמאלית אבל שחלה ימנית כן...יחסית לזמן שאני אחרי מחזור זה כלום.
    2) איזה תרופות ניתנות למצב כזה? אני יודעת שאיקקלומין הוא לבנות שלא מבייצות כלל, זה עוזר גם למקרה שלי?
    3) שאלה כללית, במידה ואני רוצה להגיע אלייך - אתה עובד עם קופת חולים כללית? או שזה פרטי?

תודה רבה רבה ושבוע טוב!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

נראה כי אין התפתחות של זקיקים כלל, ולכן לא צפוי ביוץ החודש (אלא אם כן יש טעות במדידות של מעקב הזקיקים). איקקלומין זה בהחלט יכול לעזור אפשר להגיע אליי באופן פרטי ו/או דרך קופת חולים כללית.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה