מאושפזת כבר יומיים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זוכרות שהתלוננתי על התקררות וכאבי בטן? אז בחמישי בלילה קיבלתי התקף שיעול חזק במהלכו ממש נחנקתי ולא לקחתי מספיק חמצן לריאות וזה הביא אותי לאיבוד הכרה ריגעי..הכל הסתובב לי שחור בעיניים ומעידה קלה מצאתי את עצמי קורעת ברך על השטיח..מזל שלא על הבטן.לא נעים להגיד אבל מרוב השיעול והלחץ של הגוף ברח לי פיפי על עצמי..סיוט.התקלחתי ועליתי בחזרה למיטה.למחרת התעוררתי עם כאבי מחזור והרגשה כללית רעה מאוד בקושי נשמתי.בצהריים נשברתי ופניתי לבית חולים.אחרי כמה שאלות ובדיקות הרופאה ראתה שיש לי חוסר חמצן ואז סיפרתי לה על האיבוד ההכרה הריגעי..זה נראה סינקופה sincope לפי השפה הרפואית וזה קורה למי שלא נושם סדיר.נשלחתי במקביל לבדיקת א.ק.ג בגלל זה ולמחלקה פנימית לבדיקת ריאות.אז הריאות נקיות אבל יש לי ברונכיטיס והשאירו אותי לאישפוז.היום בביקור רופאים הרופא ביקש להשאיר אותי לילה נוסף לקבל נוזלים ואינהלציה בתקווה שאתאושש קצת מהמחלה.במהלך היום עשו לי בדיקה גניקולוגית ומסתבר שיש לי מחיקה של 50 אחוז בצוואר הרחם אבל אין פתיחה עדיין.אני שבוע 35.. מה זה אומר המחיקה 50 אחוז? אני מבינה את ההגיון של הלידה שקודם יש מחיקת צוואר הרחם אחריו מגיעה הפתיחה ואז העובר נולד אבל מה זה אומר מבחינתי..? תוך כמה זמן מתפתחת לידה במצב של מחיקה 50 אחוז?
11 תגובות
עמוד 1
  • תשמרי על עצמך תרגישי טוב!!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
  • קודם כל תרגישי טוב.
    לא נעים כל מה שעברת.
    אני לא יודעת כמה אחוז מחיקה צריך בשביל לידה אבל חשוב לא פחות הפתיחה.
    הריי צוואר הרחם נשאר צר וסגור ע"י פקק רירי כל ההיריון ולפני לידה הפקק משתחרר וצוואר הרחם מתרחב על מנת לאפשר לתינוק לעבור דרכו ואת רוחבו מודדים באצבעות, מה שנקרא פתיחה ומחיקה. כנראה שזה קרוב.
    כשאני הגעתי לבי"ח(בהיריון קודם) עם פתיחה 3 ומחיקה של 80% תוך כמה שעות התרחשה לידה.
    תרגישי טוב
  • תרגישי טוב
  • טוב שניגשת לבית החולים.
    כל עוד אין פתיחה מצבך טוב

תהי בריאה ותתחזקי
  • zתרגישי טוב
    ואל תשכחי לעדכן !!!!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• חרא של בית חולים התייבשתי שם אתמול!!!! מקווה שתזכי ללדת במקום נורמלי.. תרגישי טוב מותק שמרי על עצמך ותנוחי הרבה

• תודה בנות..ודווקא אני מרוצה מוולפסון הצוות מדהים במחלקת נשים וגם במיון יולדות.אני מכירה כבר חלק מהרופאים והם טובים מאוד בעיניי..
  • היי ממוש, קודם כל תרגישי טוב!!!!

לגבי מחיקה, 50% זה בסדר ותוכלי למשוך איתה גם שבועיים...
    חוץ מזה שנשאר לנו שבוע ל-36 ככה שזה לא נורא אם תלדי גם עוד שבוע
  • צוציתתתתת שבועיים ולא יותר? אני פוחדת שאסחב איתה חודש ואין לי כח כבר..חחחחח
  • לדעתי כן כי המחיקה תמשיך לך... אני הגעתי ללידה עם מחיקה של 80% ופתיחה... ככה שלא נשאר עוד הרבה... אבל עדיין אפשר להסחב עם מחיקה של 50% שבוע-שבועיים.

מתי ילדת בהריון הקודם?

• לא זוכרת עם איזה מחיקה הגעתי ללדת אבל הגעתי למיון עם פתיחה של אצבע וחצי וצירים מאוד חזקים.הסתובבתי שם 3 שעות ואז התפתחה פתיחה ל2 וחצי והרופאה שליה אותי הביתה אבל למזלי בזמן שחיכיתי למכתב שחרור פתאום ירדו לי המים ואז נשארתי שם כבר.זה היה בשבוע 39+2..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה