מי שעברה פעם הפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות שבוע טוב,כמו שסיפרתי עברתי הפלה בשבוע 12 ע״י כדורי ציטוטק דרך הפה .האם מישהי יודעת מתי נגמר הדימום ? מתי מקבלים מחזור ראשון אחרי ההפלה? והאם יש זמן שרצוי לשמור לפני שמנסים שוב ? תודה רבה
10 תגובות
עמוד 1
  • בקשר לזמן שאפשר לנסות שוב, במקרה שלך שלא היה דופק, אפשר לנסות מיד אחרי המחזור הראשון. אין לך שום בעיה רפואית!
  • אני שמעתי פעם שצריכים לתת לרחם להרפא מההפלה ולהמתין חודשיים
    אבל אולי אני טועה
    לדעתי עדיף לשאול רופא כי כל מקרה לגופו
  • רחלי את אומרת מניסיון או שפשוט את יודעת שזה ככה ? ורגע...זה שהדופק היה ופתאום הפסיק למה זה שונה מדברים אחרים ?
  • היי מיכלוש
    איך את מרגישה? מצליחה לישון?

תראי, לאחר ההפלה שחוויתי, הרופאה נתנה לי אישור מיידי לנסות שוב
    בגלל גיל צעיר, הריון תקין שעברתי והרגשה כללית טובה
    ומיד לאחר שהתנקיתי וטבלתי נקלטתי עם תהל.

אני הייתי מתייעצת עם רופא נשים...

מחבקת אותך תעדכני מה שלומך

• מצליחה בקושי :/ ככל שהימים עוברים זה יותר קשה במקום שיהיה הפוך .עכשיו רק מתחילה לעקל את כל מה שעברתי ...יהיה בסדר ..שירה מה זאת אומרת הריון תקין, אז למה היתה ההפלה? ונקלטת אחרי המחזור הראשון או לפני שהוא הגיע בכלל אחרי שהתנקית מהדם של ההפלה ?  
  • אני עברתי לצערי 2 הפלות בפחות משנתיים (יש ילד בן 13 בבית ) עשו לי גרידות , בפעם הקודמת קיבלתי מחזור בדיוק חודש אחרי הפלה (היה הריון טבעי , לא התפתח , הפלה בשבוע 7 ) הפלה אחרונה בשבוע 10 (דופק של עובר נפסק , הריון ivf) לגבי מתי לנסות עדיף שתשאלי את רופא , זה תלוי בהרבה גורמים. למשל לי בשני מקרים אמרו לשמור עד וסת , אולי שאצלי היו ניתוחים עם הרדמות . אצלי דימומים נמשכו בערך 2 -3 שבועות. שיהיה בהצלחה ובשורות טובות , אני יודעת שזה מאד כואב.

/]
  • אני עברתי הפלה קצת לפני ראש השנה בשבוע 14
    הדימום צריך להיות ממש בקטנה וזה הפסיק אצלי בערך כשבועיים.
    אם לא היו בעיות רפואיות אחרי הגרידה, אפשר לחכות וסט 1 ומיד לנסות להיקלט... כך לפחות הרופא בבית חולים אמר לי.
    לי היה חיידק בדם שגרם להפלה, לכן מחכה 2 וסטות.
    אני חושבת שעדיף לך להתייעץ עם רופא, כדי לראות אם הגוף מוכן להריון נוסף...
    כמובן שבין לבין אסור בכלל לקיים יחסים אינטמיים, כי המקום עדיין רגיש.

המחזור אמור להגיע חודש אחרי, מה שאומר שאני דממתי שבועיים ואז אחרי שבועיים הגיע הוסט.
    אבל שוב, כמו כל דבר, כל אחת והגוף שלה.
    בכל אופן, מחזקת את ידך ומאמינה שזה לא פשוט.. אבל חייבים להמשיך הלאה.

l]
  • הריון תקין הכוונה עם נהוראי...
    ונקלטתי מיד לאחר ההפלה, שבוע וחצי של דימום וכמו שאמרתי
    התנקיתי טבלתי ונקלטתי. ברוך ה' ממש לא האמנתי.

כמובן שחששתי מכל כאב או כתם
    אבל עם הזמן נרגעתי והאמנתי שהכל ביד אלוקים
    ואם התינוקת עתידה להיוולד בבריאות ושמחה זה יקרה.
    תודה לא-ל זה קרה.

• כמו שזכור לי לוקח חודש, חודש וחצי עד שמקבלים שוב מחזור.
  • תודה רבה לכולכן מקסימות מי יתן והשנה הזאת נתבשר רק בבשורות טובות ההריוניות וכל אלה שמנסות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה