היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא בא לי לשלם כל כך הרבה כסף על זה! מחפשת עד 250 שח..יש דבר כזה???
בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
9 תגובות
עמוד 1
אני רואה לאחרונה בגרופון וביי2 קופונים ב 100 ₪ במקום 500, סשן של 50 או 60 דקות עם 100 תמונות על דיסק. חשבתי ללכת על זה ובמקסימום להפסיד 100 ₪ ולעצב אלבום דיגיטלי לבד באינטרנט במחיר של פחות מ 100 ₪. נראה לי יקר מדי כל המינימום 400 האלו לשעה צילומים.
הכי טוב למצוא חברה חובבת צילום אבל שעושה את זה ברמה גבוהה ושהיא תצלם :) זה מה שאני עושה. חברה שלי תגיע אלי ותצלם אותי. אם זה לא היה ככה בחיים לא הייתי מצטלמת. הכל כ"כ יקר!!!
הי מאמי,
אפשר לעשות צילומי הריון בבית ממש בחינם. צריך לקרוא קצת באינטרנט וסה"כ זה לא מדע טילים :) צריך קיר לבן, מצלמה וקצת בדים.
זה עולה יקר כי יש להן עלויות של שכירות ושיווק שהן חייבות להחזיר.
אני את כל האלבומים עושה באינטרנט יוצא מהמם!!! כולל אלבומי החתונה שלנו והברית של האחיין, לוחות שנה- הכל זול ואיכותי עיצוב לפי בקשתך גם את האלבום הריון בלי נדר אעשה באינטרנט רק צריך למצוא צלם שיתן לך הכל על דיסק מספיק לכתוב בפייסבוק ובטוח אחד החברים שלך יוכל לצלם ממליצה בחום! לא רוצה לקטוע פרנסה של אף אחד אבל לא לכולם יש את הסכומים בשביל הצילומים היקרים בסטודיו
יום נעים לכולם
אני מסכימה לגמרי. אני הולכת לסטודיו כי לא בא לי להתעסק או לקחת סיכון עם כל הצלמים החובבנים בגרופון. אבל עם קצת מאמץ ויצירתיות אפשר לעשות עבודה לא רעה.
בהצלחה!
יש את אלה מהפורום אני בטוחה שהיא תעשה לך מחיר טוב
היי אצלי בחתימה יש לינק לאלבןמים שעשיתי.המחירים שלי בתקציב שלך ואפילו פחות.צילומי חוץ באשדוד.תגידי לי אם אקטואלי ונמשיך משם :)