האם מישהי מכירה את התופעה? שבוע 30 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.. בוקר טוב... החלפתי קידומת-ברוך הבא שבוע 30 :)!!!

אני חייבת לשתף במה שקורה לי כבר 2 לילות רצופים:
    בלילה של שישי חזרנו מארוחת ערב- הרגשתי פתאום מחנק בגרון,נשימות כבדות כאילו משהו תקוע לי בחזה...לא יכלתי לסבול, הלכתי להקיא את המעייייים שלי!!! אחר כך ישבתי איזה שעה בלי לדבר-בלי לזוז עם אותה תחושה... עד שנירדמתי עם כאבי לחץ כאלה.
    אתמול במוצ"ש- שוב, ישבתי ראיתי טלווזיה-פתאום הרגשתי שוב חנק ,יצאתי לנשום אוויר -לא עזר, לא ידעתי מה לעשות בעלי לא היה בבית...נסתי שלא להקיא- אך לשווא- שוב הקאתי מלאאא ממש, התחלתי לבכות, בעלי הציע לי שאני אמלא אמבטיה ,זה מה שעשיתי.. הרגעתי את הגוף , יצאתי וכולי קפואה..היו לי גם כמו עיקצוצים כאלה בגוף- משהו הזוי... עד שנרדמתי שוב..

אני פוחדת שהיום זה יקרה שוב :(
    מישהי מכירה כזה דבר????

3 תגובות
עמוד 1
  • אני מכירה שלא נכנס אוויר לראות אבל מפה ועד להקיא הדרך ארוכה
    כשאת מרגישה מחנק ולא נושמת תרימי את הידיים למעלה, זה נותן עוד מרווח לראות ואז יכנס לך אוויר לנשימה.
    בנוגע להקאות - אולי את אוכל דברים כבדים מדי בערב? מנה גדולה מדי או מטובלת? אולי מטוגן? לי זה גורם להרגיש רע ולרצות להקיא (לא הקאתי כבר חודשיים וחצי, טפו טפו טפו...)
    תשתי מים קרים או אפילו סודה קרה עם כמה טיפות של לימון טרי בפנים או סתם פרוסת לימון בפנים.

מקווה שתרגישי טוב הערב
  • תרימי ידיים ותתמתחי קצת..העובר לוחץ לך על הריאות והסרעפת..
  • תודה בנות :) מקווה שאני לא אבקר בבית חולים הלילה... אני לא אשרוד עוד פעם כזו... ובקשר לארוחות לפני השינה- אני ממש אוכל דברים קלים -חביתה ואבוקדו... אני אפילו עכשיו מפחדת להכניס משהו כבד-אז קניתי מנה חמה בעבודה עם מלפפון חחח ... התחילו לי כאבים בטבור, זה קשור??? אני כבר אוכלת סרטים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה